Maraton de vaccinare anti-COVID la MApN de Ziua Naţională a României

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) organizează, miercuri şi joi, cu prilejul Zilei Naţionale a României, un maraton de vaccinare anti-COVID, în şase spitale militare din ţară, care sunt şi centre regionale de depozitare a serurilor împotriva infecţiei cu SARS-CoV-2.

26 nov. 2021, 16:44
Maraton de vaccinare anti-COVID la MApN de Ziua Naţională a României

Maraton de vaccinare anti-COVID la MApN de Ziua Naţională a României. Persoanele care doresc să se vaccineze o vor putea face, non-stop, începând cu ora 8,00 a zilei de 1 decembrie şi până la ora 16.00 pe 2 decembrie în centrele de vaccinare care funcţionează la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Iacob Czihac” din Iaşi, Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca, la Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanţa, Spitalul Clinic de Urgenţă Militar „Dr. Ştefan Odobleja” din Craiova, Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria” din Braşov şi la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara, a anunţat MApN.

Persoanele care s-au programat la vaccinare în aceste centre o vor putea face în continuare conform programărilor existente.

Citeşte şi: Carmen Dorobăţ, avertisment privind valul 5 în România: „Sigur își va face apariția după sărbătorile de iarnă”

Maraton de vaccinare anti-COVID la MApN de Ziua Naţională a României. Care este programul

În perioadele 26 – 30 noiembrie şi 3 decembrie 2021 – 3 ianuarie 2022, programul de funcţionare a centrelor de vaccinare organizate de MApN va fi între 8,00 şi 16,00 în zilele lucrătoare, iar în zilele de sâmbătă, duminică şi sărbători legale vor fi vaccinate doar persoanele înscrise în platforma naţională de programare.

Citeşte şi: Valeriu Gheorghiţă, anunţ grav despre supertulpina africană: „Poate ocoli răspunsul imun, sunt peste 30 de mutaţii”