Marcel Ciolacu a ajuns în judeţul Tulcea. Premierul a vizitat noul port turistic de la Jurilovca

Premierul Marcel Ciolacu efectuează, în cursul zilei de sâmbătă, o vizită în judeţul Tulcea. Aici a vizitat noul port Jurilovca şi Şantierul Naval Vard-Fincantieri, urmând să participe şi la activităţi politice.

10 feb. 2024, 12:34
Marcel Ciolacu a ajuns în judeţul Tulcea. Premierul a vizitat noul port turistic de la Jurilovca

După ce, cu o zi în urmă, a vizitat portul Constanţa, şeful Executivului a ajuns, sâmbătă dimineaţă, şi în judeţul Tulcea. Programul premierului în acest judeţ a debutat, la ora 9:15, cu vizita în noul port turistic Jurilovca, urmată, o oră mai târziu de vizită la fabrica Lidas.

A urmat o vizită la Şantierul Naval Vard – Fincantieri. După orele prânzului, Marcel Ciolacu va lua parte la Conferinţa Judeţeană a PSD Tulcea.

Citeste si Premierul Marcel Ciolacu promovează bucatele tradiționale românești: „Felicitări bucătarului! Mulțumiri angajaților care susțin producția internă a României!”

„Le mulțumesc tulcenilor prezenți astăzi în Noul port turistic din Jurilovca! Energia și buna lor dispoziție sunt molipsitoare!”, a scris premierul Ciolacu pe Facebook, după vizita la noul pod de la Jurilovca.

În Portul Jurilovca, prim-ministrul a fost întâmpinat cu produse tradiționale ale Comunității Rușilor Lipoveni: piroșchi sărate, cu varză murată, ceapă și praz, piroșchii dulci, cu stafide și rahat și nu în ultimul rând cu ceai.

Ajuns în fața unei rulote fast food, premierul Ciolacu a fost îmbiat cu plăcintă „cu brânză din zonă de la noi, cu mozarela”, scrie dobrogeanews.ro

Citeste si Marcel Ciolacu șterge pe jos cu Țarul de Kremlin! ”Înțeleg manipularea pe care o face dictatorul. Agresorul acestui război este Vladimir Putin”

Acest articol este susținut de Partidul Social Democrat!