Premierul Marcel Ciolacu promovează bucatele tradiționale românești: „Felicitări bucătarului! Mulțumiri angajaților care susțin producția internă a României!”

Premierul Marcel Ciolacu a promovat mâncarea românească într-o postare pe Facebook. Liderul PSD încurajează cumpărarea de produse românești și le aduce mulțumiri celor care astfel susțin producția internă a României.

09 feb. 2024, 21:01
Premierul Marcel Ciolacu promovează bucatele tradiționale românești: „Felicitări bucătarului! Mulțumiri angajaților care susțin producția internă a României!”

Marcel Ciolacu a postat pe Facebook și două poze în care mănâncă bucate românești. Una dintre poze îl înfățișează pe șeful Guvernului la „Împinge tava„, unde a ales o ciorbă delicioasă și o porție de cartofi la cuptor alături de care se observă o bucată de carne albă.

Mâncare românească gustoasă. Discuții cu oamenii care fac România cunoscută în lume. Felicitări bucătarului! Mulțumiri angajaților care susțin producția internă a României! #cumpararomaneste„, a scris premierul Marcel Ciolacu pe Facebook.

Nu este pentru prima dată când Marcel Ciolacu promovează produsele autohtone. În toamnă, la lansarea campaniei „Cumpără Româneşte”, premierul îi încuraja pe români să cumpere produse autohtone, acesta fiind „cel mai autentic gest de patriotism economic„.

Citeste si Natalia Intotero, ministrul Familiei, anunță măsuri de încurajare a natalității: „Ne confruntăm cu o scădere drastică a ratei natalității. E absolut necesar să gândim mai multe programe sociale pentru susținerea familiei”

A cumpăra româneşte este cel mai autentic gest de patriotism economic. A cumpăra româneşte înseamnă a ajuta firmele româneşti şi angajaţii lor. Înseamnă a susţine antreprenorii locali să creeze locuri de muncă şi să producă un plus de prosperitate în comunitatea lor. Înseamnă o şansă ca România să se dezvolte prin productivism, să-şi majoreze exporturile şi să reducă masiv importurile. Este momentul să demonstrăm că suntem pe deplin conştienţi de valoarea muncii românilor, că ştim cu certitudine cât de gustoase şi sănătoase sunt produsele care folosesc reţete vechi, transmise din bătrâni, că suntem mândri de antreprenorii şi firmele locale care au construit branduri noi şi care luptă, de la egal la egal, cu corporaţii de miliarde de euro. Iar, cel mai simplu, dar şi cel mai eficient mod de a aprecia efortul, talentul, valoarea şi originalitatea este să transformăm un îndemn – ‘Cumpără româneşte’ – într-o stare de spirit la nivel naţional”, spunea liderul PSD în octombrie 2023.

Acest articol este susținut de Partidul Social Democrat!