Marcel Ciolacu a dezvăluit că mulţi din familia lui au făcut Covid. „Au cumpărat antivirale de la o doamnă care le aducea din Moldova”

Marcel Ciolacu a dezvăluit că mai mulţi membri ai familiei sale au fost infectaţi cu Covid şi că luau antivirale de la o doamnă care le aducea din Moldova.

10 nov. 2021, 00:05
Marcel Ciolacu a dezvăluit că mulţi din familia lui au făcut Covid. „Au cumpărat antivirale de la o doamnă care le aducea din Moldova”

Marcel Ciolacu a dezvăluit că mai mulţi membri ai familiei sale au fost infectaţi cu Covid şi că luau antivirale de la o doamnă care le aducea din Moldova.

Un asemenea gest este „inacceptabil”, a spus şeful social-democraţilor.

„Eu… am avut toţi nepoţi, iubitele nepoţilor, au avut toţi COVID, frate-miu, cumnata… Iertaţi-mă, am cumpărat antivirale de la o doamnă care le aducea din Moldova. E inacceptabil aşa ceva! Să cumperi antivirale de la tarabă! Nu ştii, nu ai niciun control dacă ele sunt contrafăcute sau sunt adevărate”, a declarat Marcel Ciolacu, marţi seară, la România TV.

Marcel Ciolacu a precizat că este vorba despre medicamentul Arbidol. Întrebat dacă au fost eficiente antiviralele cumpărate din Moldova, el a răspuns: „Bineîneles, le-au luat din prima zi”.

Şeful PSD a mai spus că statul român ar trebui să lase producătorii să facă astfel de medicamente. „Nu accepţi în spital, că nu sunt eficiente, sunt alte medicamente inovative care normal că sunt mai scumpe… lasă, dom-le, genericele în farmacie să îmi pot cumpăra legal, nu să-mi caut printr-un văr care ştiu că i-a adus cineva din Moldova. Noi mai suntem sănătoşi la cap? În ce ţară trăim?”, a adăugat Ciolacu.

Marcel Ciolacu: „În două zile anunţăm dacă intrăm sau nu la guvernare”. Măsurile urgente ale PSD pentru populaţie

Marcel Ciolacu a declarat că în două zile PSD anunţă dacă intră sau nu la guvernare. Liderul social-democraţilor nu a vrut să spună ce funcţii vor primi Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose.

„Am acceptat să stau la masă cu Cîţu pentru că România e în această situaţie. Ei nu au reuşit să creioneze nimic. Eu nu am duşmani politici, am adversari. E un moment mai dificil decât credeam. Dacă continuăm în acelaşi ritm s-ar putea ca peste şase luni să nu mai avem despre ce Românie să vorbim. Avem o datorie care duce la pierderea suveranităţii. Suntem dependenţi alimentar, energetic. Vreau să venim cu un program, trebuie făcut ceva. Dacă cele două mari forţe din România nu înţeleg acest lucru… trebuie să le dovedim românilor.. Trebuie să găsim soluţii punctuale.

În 2 zile PSD va da un răspuns foarte clar. Voi solicita o şedinţă la partid. Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose au fost şi miniştri şi prim-miniştri, mi-aş dori ca aceşti oameni cu expertiză să fie miniştri… nu mai avem timp, e o situaţie explozivă, nu avem timp să inventăm oameni. Paul Stănescu nu va intra la guvernare, rămâne la partid”.

Citeşte şi PSD vrea impozitarea marilor averi. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu: ”Este o discrepanță imensă între săraci și bogați”