Marcel Ciolacu: „Vom câştiga aceste alegeri. Doamne fereşte, de Moş Nicolae să rămânem cu Orban premier”

Marcel Ciolacu continuă atacul împotriva lui Klaus Iohannis, după acuzaţiile lansate de preşedinte la adresa PSD. Preşedintele Camerei Deputaţilor l-a acuzat pe şeful statului că nu are logică şi argmente şi a anunţat că va trimite o scrisoare ambasadorilor statelor europene.

25 nov. 2020, 18:55
Marcel Ciolacu: „Vom câştiga aceste alegeri. Doamne fereşte, de Moş Nicolae să rămânem cu Orban premier”
Marcel Ciolacu, atac furibund la adresa lui Klaus Iohannis

Întrebat cu cine va construi o majoritate în Parlament după alegeri, Marcel Ciolacu a spus că acest lucru va fi stabilit în funcţie de rezultatul scrutinului.

„Vom vedea după alegeri. Multă lume, inclusiv Iohannis, a subestimat PSD şi lucrurile nu arată cum îşi doreşte”, a declarat Marcel Ciolacu în cadrul emisiunii „Marius Tucă Show” de la Alephnews.

De asemenea, preşedintele PSD a exclus varianta formării unei alianţe cu liberalii după parlamentare.

„Cu adevărat, nu o să facem o alianţă cu PNL”, a subliniat Ciolacu.

Marcel Ciolacu continuă atacul împotriva lui Klaus Iohannis. „E incalificabil pentru un preşedinte”

Mai mult, preşedintele PSD a calificat drept „incalificabil” gestul lui Klaus Iohannis de a ataca PSD.

„E incalificabil pentru un preşedinte. Totuşi, suntem o ţară europeană şi eu o consider democrată. Nimeni nu şi-a permit vreodată aşa ceva ca în timpul campaniei electorale să ataci partidul de Opoziţie pentru că ţie nu îţi arată bine cifrele. Şi ieri am spus: s-a descalificat.

Singur s-a descalificat să mai fie preşedintele României. Nu are argumente. Nu are logică. Are un trecut cu PSD. Au vrut să te pună prim-ministru.

Cred că o să fac o scrisoare la toţi ambasadorii măcar să ia act de o astfel de atitudine sau măcar să-mi răspundă. O să încerc să mă adresez diplomaţilor din Europa”, a afirmat Ciolacu.

Ciolacu, mirat de declaraţiile ambasadorului SUA Adrian Zuckerman

„Chiar m-a mirat domnul Zuckerman. Totuşi, ştiu că este evreu. Cum poate să vorbească despre baroni roşii şi să facă astfel de analogii? E greu să înţeleg de unde vin, dar asta este…”a mai precizat Ciolacu.

„Cred că opinia publică, când îi răspunzi ambasadorului SUA, automat eşti cu ruşii…”, a adăugat el.

Marcel Ciolacu, despre suspendarea lui Iohannis. „Ar fi o măsură greşită”

„Este un demers legitim şi normal, ținând cont de încălcarea Constituţiei. Domnul Năstase, un prim ministru de excepţie, ştie la fel de bine ca mine că ar fi o măsură greşită”, a menţionat Ciolacu.

„Are dreptate Adrian Năstase. Îndeplineşte toate condiţiile pentru a se declanşa suspendarea”, a adăugat liderul PSD.

Marcel Ciolacu, despre rezultatul alegerilor parlamentare. „Vom câştiga aceste alegeri”

„Eu vă spun că PSD va fi pe primul loc la aceste alegeri. Vom câştiga aceste alegeri. Cel mai bun sondaj de opinie îl avem când iese Iohannis şi ne înjură”, a menţionat preşedintele PSD.

Ciolacu, despre pensiile speciale. „Eu şi niciun membru al familiei mele nu avem pensie specială”

„Au venit cu 7.000 de legi ca să păcălească lumea. Aşteptăm decizia de la CCR. A fost votată e tot Parlamentul.

Eu şi niciun membru al familiei mele nu avem pensie specială. Se bagă totul într-un coş şi se încearcă să se manipuleze.

Există pensie ocupaţională, pensie de serviciu. Vorbim de Armată. Este exclus ca cineva să intervină în acest pensii.

Poziţia USR este să intervină în toate aceste pensii. Dacă există o impozitare, de ce să iei un drept câştigat?”, a afirmat preşedintele PSD.

Ciolacu ar fi vrut amânarea alegerilor. „De ce nu aştepţi trei luni ca să vaccinezi lumea? Devii şi salvatorul naţiuni”

„Eu îmi doresc ca românii să respecte regulile, să-şi pună două-trei măşti şi să meargă la vot pe 6 decembrie.
Doamne fereşte, de Moş Nicolae să rămânem cu Orban premier”, a precizat Ciolacu.

Preşedintele PSD afirmă că nu înţelege de ce sunt organizate alegeri, în plină pandemie.

„Dacă există premisele că va fi un vaccin, există aceste premise. Nu există vaccinul. De ce faci alegeri?

De ce nu aştepţi trei luni ca să vaccinezi lumea? Devii şi salvatorul naţiuni. Eu v-am vaccinat, v-am făcut bine. Acum mergeţi la vot.

De ce faci alegeri acum, omul lui Dumenzeu, când poţi peste trei luni să faci alegeri în linişte şi cu o ţară intrată cât de cât în normalitate?”, a conchis liderul PSD.

Marcel Ciolacu a atacat Guvernul PNL despre care spune că va recurge la măsuri drastice pentru a diminua deficitul bugetar. Preşedintele PSD susţine că salariile şi pensiile vor fi tăiate „categoric”, iar ţara va fi închisă după alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu atacă Guvernul PNL. „Categoric vor tăia salariile. Și țara o vor închide după 6 decembrie”

Preşedintele PSD l-a acuzat, marţi, pe Klaus Iohannis că „minte” atunci când spune că România va primi vaccinul împotriva noului coronavirus în decembrie deoarece „vaccinul nu există”.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, despre vaccinarea anti-COVID. „Decât să mă vaccinez înaintea mamei mele, mai bine fac COVID”

PSD a depus o plangere la CNA in care solicită ca intervențiile președintelui Klaus Iohannis la radio şi TV din timpul campaniei electorale să fie calculate din timpul de emisie acordat PNL.

Citeşte şi: PSD i-a făcut plângere la CNA lui Klaus Iohannis. Marcel Ciolacu: Am solicitat să vorbească pe spaţiul electoral al PNL