Marcel Ciolacu, despre revenirea lui Mihai Tudose în Guvern: „Dacă noi şi colegii îi vom cere, este foarte posibil”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marți că este foarte posibil ca fostul premier social-democrat Mihai Tudose, actual europarlamentar, să revină în Guvern.

23 aug. 2022, 21:56
Marcel Ciolacu, despre revenirea lui Mihai Tudose în Guvern: „Dacă noi şi colegii îi vom cere, este foarte posibil”

„Nu e prima oara cand spun, e un lucru normal o remaniere, se face o analiza, avem o intalnire la sfarsitul lunii cu grupurile parlamentare, o sa discutam toate aceste subiecte”, a spus Ciolacu. El a precizat că din punctul său de vedere până la finalul anului ar fi normal să existe o remaniere.

Întrebat dacă Tudose se întoarce în Guvern, el a răspuns: „Daca noi si colegii ii vom cere, Mihai Tudose este un om cu experienta, a fost de doua ori ministru la economie, a fost premier si este un om care ia decizii, nu….Este foarte posibil, dar nu numai pe Mihai, sunt si alti colegi care cand am facut guvernul au fost 2-3 propuneri pentru fiecare post pe minister”.

Citeşte şi: Gabriela Firea îl distruge pe Nicuşor Dan după accidentul din clădirea primăriei: „Nu mai tolerez minciuni din partea lui! Situaţia putea fi evitată, dar nu l-a interesat. Prezint DOCUMENTELE!”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, că o remaniere guvernamentală „nu este o catastrofă”, reafirmând că aceasta este atributul prim-ministrului.

„Coaliţia nu se rupe, coaliţia va funcţiona. Întotdeauna există remaniere. Eu v-am spus foarte clar: prim-ministrul trebuie să vină cu propunerile. Dacă eram premier eu, Marcel Ciolacu, şi PSD-ul, cred că îmi săreau în cap colegii deja să fac anumite remanieri. Nu este atributul meu. În acest moment, prim-ministrul nu a venit cu vreo propunere să fie cineva remaniat. E ca la şah, mută albele primele. Nu cred că prim-ministru Nicolae Ciucă va face vreodată vreo remaniere fără să stăm de vorbă. Nu confundăm persoane”, a afirmat Ciolacu, la sediul PSD.

Citeşte şi: Cum arată locul unde va avea loc nunta lui George Simion. Mai sunt doar câteva zile până la marele eveniment