Marcel Ciolacu, despre rezultatul alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova. „Salut victoria istorică a Maiei Sandu”

Marcel Ciolacu, despre rezultatul alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova. Preşedintele PSD a afirmat că victoria Maiei Sandu reprezintă o confirmare a dorinţei majorităţii cetăţenilor moldoveni "de apropiere strategică de Europa şi de România".

RomaniaTV.net
16 nov. 2020, 13:42
Marcel Ciolacu, despre rezultatul alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova. „Salut victoria istorică a Maiei Sandu”
Ciolacu regretă că a votat Guvernul Orban. "Nu va mai fi prim-ministru"

„Salut victoria istorică a Maiei Sandu în alegerile prezidențiale din Republica Moldova!
Acest rezultat reprezintă o confirmare a dorinței majorității cetățenilor Republicii Moldova, din țară și din diaspora, de apropiere strategică de Europa și de România, singura garanție a unui viitor mai bun, mai prosper, lipsit de coruptie și oligarhie”, a scris Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Maia Sandu e cel mai votat politician din istoria alegerilor din Republica Moldova. Recordul pe care l-a doborât

Maia Sandu este prima femeie aleasă în funcţia de preşedinte în Republica Moldova, dar şi cel mai votat politician din istoria alegerilor organizate de autorităţile de la Chişinău, conform Agora.md.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, mesaj pentru Maia Sandu după câştigarea alegerilor din Republica Moldova

Maia Sandu a câştigat detaşat alegerile prezidenţiale din Republica Moldova. Candidatul Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) are un avans de peste 15 la sută după numărarea voturilor din toate secţiile.

Maia Sandu a câştigat al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, după ce a obţinut 57,75 la sută din voturi (943.486)

Citeşte şi: Maia Sandu a câştigat alegerile prezidenţiale din Republica Moldova. E prima femeie aleasă în această funcţie