Marcel Ciolacu explică decapitările la vârful PSD: „Este posibil să mai apară schimbări. A fost un vot în Consiliul Politic Naţional”

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a susţinut luni o conferinţă de presă în cadrul căreia a explicat schimbările de la vârful mai multor organizaţii judeţene ale partidului, după rezultatele obţinute la alegerile locale.

RomaniaTV.net
05 oct. 2020, 12:54
Marcel Ciolacu explică decapitările la vârful PSD: „Este posibil să mai apară schimbări. A fost un vot în Consiliul Politic Naţional”

„A fost o analiză după alegerile locale. Am luat mai multe decizii după alegerile locale.

Avem o nouă șefă la Organizația de Femei a PSD, pe Doina Fedorovici e prima femeie președinte de CJ din partea PSD. La Giurgiu domnul Bădălău s-a retras, a fost preluată de domul Minea.

La Vrancea am preluat eu președinția interimară. La Liga Aleșilor Locali este noul Cristian Genea și la Călărași e domnul Vasile Iliuță. În următoarele trei zile voi avea întâlniri cu secretarul general și cu cine mai dorește, din fiecare organizație și vom face analize pe voturi și este posibil să mai vină și alte schimbări în zilele viitoare. Pentru plecarea domnului Oprișan a fost vot în consiliul politic național. Doamna Fedorovici a făcut performanță și a câștigat și primăria”, a declarat Ciolacu.

La conducerea PSD Giurgiu au fost operate schimbări, astfel încât Niculae Bădălău a fost schimbat cu Marian Mina, care a preluat interimar conducerea.

Viorica Dăncilă nu mai este șefa Organzației de Femei. În locul ei, a fost numită Doina Fedorovici.

Citeşte şi: Cad capete la PSD. Baronul Marian Oprişan pierde şefia organizaţiei din Vrancea după 24 de ani. Dăncilă şi Bădălău, schimbaţi şi ei