Marcel Ciolacu: Fotografiile în care apăream fără mască în restaurant au fost făcute de o candidată PNL de la Bacău

Marcel Ciolacu, liderul social-democraţilor, a declarat că fotografiile în care apărea nepurtând masca de protecţie într-un restaurant din Buzău au fost făcute de o candidată a PNL de la Bacău.

RomaniaTV.net
29 oct. 2020, 18:40
Marcel Ciolacu: Fotografiile în care apăream fără mască în restaurant au fost făcute de o candidată PNL de la Bacău

„Eu împreună cu șase membri ai familiei mele am ieșit să mâncăm la restaurant, seara. Nu e nicio restricție. Nu impune nimeni să porți mască, e și greu să mănânci cu masca. Suntem și în scenariul verde la Buzău. În acest timp, a venit domnul Tudose cu soția. S-au așezat la masă. În acele momente, s-au făcut poze de către o candidată a PNL de la Bacău. Foarte bine că le-a făcut. S-a dus, a anunțat 112.

Până să vină poliția, noi am despărțit mesele și ne-am apucat să mâncăm. A venit poliția, a constatat că există distanțarea. A doua zi, am vorbit cu poliția *Domle, vă trimit toate buletinele, am greșit. Mi-am cerut și scuze. E păcat că am dat un exemplu negativ. A fost un moment, dar a greși e omenește. Cel mai rău îmi pare e exemplul pe care l-am dat și situația în care mi-am pus familia”, a spus Ciolacu la Antena 3.

Marcel Ciolacu a fost surprins fără mască de protecţie într-un restaurant din din Buzău, când se afla alături de Mihai Tudose şi Lucian Romaşcanu.

Marcel Ciolacu a spus ulterior că „a greşi e omeneşte” şi că şi-a plătit amenda pentru nerespectarea măsurilor.

Marcel Ciolacu, previziune sumbră: „Până la alegeri ajungem la 10.000 de cazuri pe zi. După alegeri vom sta închişi în case”

 


loading...
Partenerii noștri