Marcel Ciolacu: „Guvernul PNL a decis ca românii să plătească dobândă la dobândă. Vom corecta în Parlament această ticăloşie!”

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a scris vineri pe pagina sa de Facebook că social-democrații vor elimina în Parlament „ticăloșia” prin care guvernul Orban obligă românii să plătească dobândă la dobândă pentru ratele amânate.

RomaniaTV.net
27 mart. 2020, 14:25

Marcel Cilacu a mai afirmat în postarea sa că guvernul Orban plăteşte titluri de despăgubiri în valoare de 60 de milioane de lei, care puteau fi amânate până în august, în timp ce cadrele medicale din toată ţara duc o lipsă acută de echipamente medicale.

„Ieri Guvernul PNL a decis ca românii să plătească dobândă la dobândă pentru ratele amânate. Pentru a fi bine băncilor! (vom corecta în Parlament această ticăloșie!)

Astăzi, plătesc în avans 60 de milioane de lei niște titluri de despăgubiri care puteau fi amânate până în august. În acest timp, medicii nu au măști și mănuși în majoritatea spitalelor din țară.

Mai înțelege cineva ceva din ce fac acești oameni?! Unde vor să ducă România??”, a scris Ciolacu pe Facebook, postând şi o captură foto care să-i susţină afirmaţia.

Citeşte şi: Europarlamentarul Victor Negrescu, mesaj dur adresat liderilor europeni: „Ce mai faceţi cu banii acum, când totul este distrus?”