Marcel Ciolacu, întâlnire de gradul zero cu reprezentanții Băncii Mondiale! Premierul a prezentat marele plan al României

Premierul României, Marcel Ciolacu, a avut marți o întâlnire cu reprezentanții Băncii Mondiale, în frunte cu Asad Alam, director regional pentru creștere echitabilă, finanțe și instituții pentru Europa și Asia Centrală, cărora le-a prezentat planul de digitalizare al României, dar și reforma bugetară pornită în 2023.

13 feb. 2024, 18:55
Marcel Ciolacu, întâlnire de gradul zero cu reprezentanții Băncii Mondiale! Premierul a prezentat marele plan al României
Marcel Ciolacu, întâlnire de gradul zero cu reprezentanții Băncii Mondiale!

Marcel Ciolacu, întâlnire de gradul zero cu reprezentanții Băncii Mondiale! La ședința ce a avut loc la Palatul Victoria, prim-ministrul a prezentat delegației Băncii Mondiale setul de măsuri pentru combaterea evaziunii fiscale, eficientizarea colectării și de reducere a cheltuielilor bugetare luate de Guvern.

Citește și Marcel Ciolacu îi taie avântul lui Mircea Geoană: „Niciodată, PSD nu va susţine un independent la prezidenţiale. Sigur, după ce i-am propus lui Geoană, am sunat-o şi pe Diana Şoşoacă pentru funcţia de premier”

Marcel Ciolacu, întâlnire de gradul zero cu reprezentanții Băncii Mondiale!

”Menținerea stabilității economice a României în contextul actualei dinamici geopolitice este o prioritate a Guvernului și o strategie eficientă de atragere a investitorilor.

Digitalizarea este principalul instrument prin care avem în vedere îmbunătățirea serviciilor publice și aducerea cât mai multor fonduri la buget pentru a finanța programele sociale și de dezvoltare economică”, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Reprezentanții Băncii Mondiale au apreciat atenția acordată de Guvernul României digitalizării pentru monitorizarea cheltuielilor publice și a arătat disponibilitatea de a oferi asistență autorităților române pentru atingerea obiectivelor.

Citește și Marcel Ciolacu a ajuns în judeţul Tulcea. Premierul a vizitat noul port turistic de la Jurilovca