Marcel Ciolacu, ironii despre momentul în care banii care i-au sărit din buzunar. „N-am sacoul făcător de bani”

Marcel Ciolacu a dezvăluit câţi bani i-au ieşit din buzunar în timpul unei conferinţe de presă. Preşedintele PSD a spus că e vorba de 500 de lei, bani pe care trebuia să-i returneze şefei sale de cabinet care achitase o comandă în locul său.

28 mart. 2021, 11:18
Marcel Ciolacu, ironii despre momentul în care banii care i-au sărit din buzunar. „N-am sacoul făcător de bani”

Marcel Ciolacu a dat noi explicaţii despre momentul în care a fost surprins cu banii la vedere.

„N-am sacoul făcător de bani. N-a fost un teanc de bani. Au fost 500 de lei şi am şi spus.

Şefa mea de cabinet a cumpărat de pe Internet, a făcut o comandă. Eu nu eram la sediu şi a plătit cu cardul ei. Nu am avut altă posibilitate. Pe drum am oprit şi am scos cei 500 de lei de la bancomat şi i-am dat ei, cu mulţumirile de rigoare, după conferinţa de presă”, a explicat duminică Marcel Ciolacu în cadrul emisiunii Insider Politic de la Prima TV.

foto: captură video Prima TV

Întrebat dacă „se poartă banii cash în PSD”, Marcel Ciolacu a explicat că şi fostul premier Mihai Tudose şi-a făcut card bancar, deşi în urmă cu câţiva ani spusese că nu ar avea nevoie.

„Între timp are. Marea majoritate folosim cardul. Şi eu. Sunt momente în care ai şi bani cash în buzunar, dar nu sume importante”, a explicat Ciolacu.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, prima explicaţie despre banii care „i-au sărit” din buzunar: „Nu dau bani cu împrumut! N-am portofel”

Săptămâna trecută, Marcel Ciolacu a venit cu explicaţii după ce momentul în care i-au sărit banii din buzunarul sacoului într-o conferintă de presă a devenit viral. Şeful PSD a explicat gestul care l-a făcut celebru pe retelele de socializare: nu le dă bani cu împrumut colegilor şi nu are un portofel în care să-şi tină banii.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, ipostază inedită la conferinţa PSD. Motivul pentru care a fost surprins cu banii la vedere: „Am tras o singură concluzie”

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a fost subiect de glume pe internet după un incident petrecut la o conferinţă de presă de la sediul PSD. Liderul social-democrat a scos o hârtie din buzunarul interior al sacoului, moment în care au ieşit la iveală mai multe bancote de 100 şi 200 de lei, pe care Ciolacu le avea în buzunar. Ciolacu nu le-a văzut la timp ca să le împingă înapoi în buzunar, iar momentul a devenit subiect de glume. Imediat, internetul a fost invadat de poze trucate cu diferite personaje cărora le ieşeau din buzunare diferite obiecte care de care mai haioase.

Citeşte şi: Cele mai bune glume cu Marcel Ciolacu şi banii care îi ies de sub sacou. GALERIE FOTO