Marcel Ciolacu: „România trebuie să pregătească cu toate forţele. Iohannis şi Orban se pregătesc doar de alegeri „

Marcel Ciolau, liderul PSD, face apel către toate partidele politice să se așeze la aceeași masă și să găsească soluții pentru a trece peste pandemia COVID. Liderul PSD susține că România trebuie să se pregătească cu toate forțele pentru a evita o catastrofă medicală.  

RomaniaTV.net
11 oct. 2020, 07:43
Marcel Ciolacu: „România trebuie să pregătească cu toate forţele. Iohannis şi Orban se pregătesc doar de alegeri „

Liderul PSD consideră că este necesară pregătirea tuturor forțelor pentru a evita o catastrofă. Conform acestuia este necesară întărirea sistemului medical, procurarea medicamentelor esențiale, reorganizarea DSP-urilor, regândirea protocoalelor de testare și pregătirea școlilor on-line.

Citește și: Marcel Ciolacu: „80% dintre măsurile propuse de PSD ţintesc siguranţa locurilor de muncă”

„România trebuie să se pregătească cu toate forțele pentru a evita o catastrofă medicală! Întărirea sistemului medical, și în mod special a secțiilor ATI, procurarea medicamentelor esențiale, reorganizarea DSP-urilor, regândirea protocoalelor de testare, pregătirea școlii on-line așa cum trebuie, distribuirea măștilor către persoanele vulnerabile sunt doar câteva dintre cele mai urgente lucruri” , susține Ciolacu.

”Toate forțele politice ar trebui să-și dea mâna pentru a trece cu bine peste această perioadă. În schimb, Iohannis și Guvernul PNL refuză orice dialog constructiv și se pregătesc doar de alegeri. La fel cum au făcut cu anticipatele și au pierdut. La fel cum au făcut cu localele și au pierdut. Totul a fost doar pentru alegeri!” , a menționat liderul PSD.

Le-am demonstrat că PSD nu se teme de votul românilor. Le vom demonstra și acum dacă este nevoie, dar nu asta îi interesează acum pe români! Ci siguranța și sănătatea lor, a părinților lor, a copiilor și apropiaților! La sfârșitul lui iulie, Parlamentul a votat cu o largă majoritate o lege prin care data alegerilor poate fi stabilită de legislativ, la fel cum s-a întâmplat când s-au amânat alegerile locale. Atunci a fost o decizie bună, acum Iohannis și PNL au făcut totul pentru a bloca această lege!” , a scris Marcel Ciolacu.