Marcel Ciolacu s-a dezlănțuit. Șeful PSD spulberă USR-PLUS: Mă, secăturilor, păi voi faceți un șantaj ordinar!

Marcel Ciolacu a venit cu o declarație extrem de violentă la adresa liderilorUSR-PLUS pentru că l-au acuzat de blat cu președintele Klaus Iohannis.

05 sept. 2021, 22:08
Marcel Ciolacu s-a dezlănțuit. Șeful PSD spulberă USR-PLUS: Mă, secăturilor, păi voi faceți un șantaj ordinar!

Marcel Ciolacu s-a dezlănțuit. Președintele PSD i-a numit pe cei de la USR-PLUS ”secături” și i-a acuzat pe acesta că practică ”un șantaj ordinar”.

Marcel Ciolacu s-a dezlănțuit. Șeful PSD spulberă USR-PLUS

”Cum crește PSD-ul în sondaje, cum apare asta cu PSD-iștii sunt securiști sau că suntem blat cu Iohannis. Păi de ce să fiu eu blat cu Iohannis, ce-mi poate da mie Iohannis? N-am dosare penale, n-am furat! De să fac blat cu Iohannis?

A ieșit nu știu ce lider USR supărat că noi nu-i votăm moțiunea de cenzură să spună că Ciolacu trebuie să demonstreze că nu este blat cu Iohannis și să voteze. Mă, secăturilor, păi voi faceți un șantaj ordinar. S-au prins oamenii, v-au luat jucăria că ați pus labele pe justiție și acum sunteți supărați.

Ce blat să am eu cu Iohannis? N-am vorbit cu Iohannis, nu am discutat cu el, o să cer la companiile de telefonie mobilă să pună desfășurătorul la dispoziție, nu știu.”, a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Marcel Ciolacu: Acest Guvern este căzut. Klaus Iohannis este vinovat pentru tot!

”Acest Guvern este căzut, indiferent cât vorbim noi de moțiuni sau de nemoțiuni. Fie cade prin moțiune, fie își dau ăștia de la USR-PLUS demisia, Guvernul este căzut. În 45 de zile trebuie să vină la vot în Parlament, după demisia miniștrilor USR-PLUS, nu este altă cale (…) Acest guvern este căzut, dar problema mare este să găsim soluții. Nu trebuie să căutăm soluții pentru a pica un guvern și apoi să vină același guvern, aceeași Mărie, cu altă pălărie. În acest moment, principalul vinovat este Klaus Iohannis, cel care trebuie să vină public și să spună că a greșit, că a încălcat Constituția, că a pus acest Guvern și a ieșit ce a ieșit. Singura soluție în acest moment sunt alegerile anticipate.

Vouă vi se pare că cineva guvernează România? Nu, toate ministerele s-au privatizat la locul muncă. Nu există nicio coordonare, nu există nicio colaborare. În acest moment, România nu este guvernată, merge din inerție.”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Citește și: Marcel Ciolacu: Dacă moţiunea alianţei USR – AUR ajunge la vot atunci PSD o va vota, dar nu să se întoarcă Barna în Guvern 


loading...