Marcel Ciolacu şi Victor Ponta pot fi amendaţi pentru că nu au purtat mască în Parlament. „Se consideră deasupra legii”

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu şi liderul Pro România, Victor Ponta, pot fi amendaţi, după ce au susţinut discursuri în plenul Parlamentului, fără să-şi acopere nasul şi gura, aşa cum s-a instituit obligativitatea în spaţii închise.

RomaniaTV.net
18 mai 2020, 17:54
Marcel Ciolacu şi Victor Ponta pot fi amendaţi pentru că nu au purtat mască în Parlament. „Se consideră deasupra legii”

Ludovic Orban a precizat că Marcel Ciolacu şi Victor Ponta pot fi sancţionaţi pentru nepurtarea măştii.

„Ba da, pot fi amendaţi. (…) Oricum, un comportament total incorect din partea unor care se pretind lideri. Aici forţa exemplului e cea mai importantă. În spaţii închise există obligativitatea purtării măştii.

În discursul la microfon nu au purtat masca şi a fost o decizie a lor. De fapt, ei se consideră deasupra legii şi că doar cetăţenii obişnuiti trebuie să respecte legea. Este foarte ilustrativ pentru mentalitatea pe care o au în raport cu legea”, declarat premierul Ludovic Orban la postul B1 TV, conform stiripesurse.

Microfonul a fost DEZINFECTAT în Parlament, după ce Marcel Ciolacu nu a purtat mască

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a stârnit controverse, după ce nu a purtat mască de protecţie în timpul intervenţiei sale în plenul Camerei Deputaţilor. Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a cerut dezinfectarea microfonului după discursul rostit de preşedintele Camerei Deputaţilor.

Ludovic Orban îi taxează pe Marcel Ciolacu pentru că nu a purtat mască în Parlament. „Cum aţi vrea ca românii să respecte regulile?”