Marcel Ciolacu: Soluţii trebuie să le găsească guvernul, el este îndreptăţit să organizeze deschiderea şcolilor

Marcel Ciolacu, iderul PSD, susţine că elevii trebuie să meargă la şcoală, dar că nu el este cel care trebuie să ofere soluţii pentru deschiderea unităţilor de învăţământ, ci guvernul.

RomaniaTV.net
06 sept. 2020, 13:16
Marcel Ciolacu: Soluţii trebuie să le găsească guvernul, el este îndreptăţit să organizeze deschiderea şcolilor

Marcel Ciolacu a declarat duminică că nu el trebuie să ofere soluţii pentru deschiderea şcolilor, pentru că PSD se află în opoziţie, însă a lăudat implicarea reprezentanţilor administraţiilor locale în bătălia anti-Covid, scrie News.ro.

Citeşte şi: Ludovic Orban îi răspunde lui Marcel Ciolacu: E ridicol. Cum să amâni alegerile?

„Eu sunt în opoziţie, sunt preşedintele Camerei Deputaţilor şi ofer doar soluţii legislative. Soluţii trebuie să le găsească guvernul, el este îndreptăţit să organizeze deschiderea şcolilor. Eu un singur lucru transmit: trebuie să meargă copiii la şcoală. Nu putem să neglijăm acest lucru”, a precizat şeful PSD, Marcel Ciolacu.

De asemenea, întrebat dacă în România criza sanitară este scăpată de sub control, Ciolacu a spus că „este scăpată de mult”, el invocând statisticile referitoare la mortalitate.

Citeşte şi: Şeful Camerei Deputaţilor, anunţ de ultima oră despre începerea noului an şcolar: „Totul a picat în ridicol şi prostie”

„Dar cât să se implice şi administraţiile locale? Niciodată, nici primul-ministru, nici preşedintele României, nici ministrul Sănătăţii n-au ieşit să-i felicite pe cei care conduc administraţiile locale, indiferent că vorbim de preşedinţi de consilii judeţene sau de primari de mari municipii”, a mai spus şeful social-democraţilor, Marcel Ciolacu.


loading...