Marcel Ciolacu, succes imens pentru românii din Diaspora: „Românii din Spania vor avea în curând dublă cetăţenie”

Marcel Ciolacu, întâlnire cu preşedintele Consiliului de Miniştri din Spania, Pedro Sanchez. S-a discutat despre Schengen şi acordarea dublei cetăţenii pentru românii care trăiesc în Spania.

02 mart. 2024, 15:41
Marcel Ciolacu, succes imens pentru românii din Diaspora: „Românii din Spania vor avea în curând dublă cetăţenie”

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, s-a întâlnit, sâmbătă, cu preşedintele Consiliului de Miniştri din Spania, Pedro Sanchez, cu care a discutat despre aderarea României la spaţiul Schengen şi acordarea dublei cetăţenii pentru românii care trăiesc în Spania.

Ciolacu: „Europa are nevoie de mai multe politici sociale. Nicolas Schmit este un prieten al României”

„Am avut astăzi o întâlnire cu președintele Consiliului de Miniștri din Spania, Pedro Sanchez, în care am discutat despre proiectele comune pe care le au Spania și România.
Am profitat de ocazie pentru a-i mulțumi premierului spaniol pentru sprijinul oferit de Președinția Spaniei la Consiliul UE în vederea aderării României la spațiul #Schengen pe cale aeriană și maritimă la finalul lunii martie.
Totodată, am stabilit împreună ultimele detalii privind acordarea #dubleicetățenii pentru românii care trăiesc în Spania.”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

 

Premierul a anunţat că s-au stabilit ultimele detalii privind acordarea dublei cetăţenii pentru românii care trăiesc în Spania.

”În curând această dorinţă a românilor din Spania o să devină realitate ca urmare a eforturilor făcute de cele două partide social democrate din Spania şi România”, a mai transmis premierul.

Citeşte şi

Marcel Ciolacu, întâlnire cu PS Siluan, Episcopul Ortodox Român al Italiei. „Vom lucra pentru păstrarea limbii române şi a valorilor creştine peste tot în lume”