Marcel Ciolacu: Tăcerea vă face complice, domnule Iohannis! Oare cât mai protejați mafia PNL-USR din Guvern?

Liderul PSD Marcel Ciolacu îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis că "a închis ochii blajin când PNL a furat sute de milioane de euro". "Staţi şi vă lustruiți schiurile în timp ce miniștrii (...) fură cu nesimțire și banii europeni", mai spune Marcel Ciolacu.

09 feb. 2021, 11:07
Marcel Ciolacu: Tăcerea vă face complice, domnule Iohannis! Oare cât mai protejați mafia PNL-USR din Guvern?

Marcel Ciolacu îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis de complicitate la furturile PNL – USR.

„Tăcerea vă face complice, domnule Iohannis!! Oare cât mai protejați mafia PNL-USR din Guvern??!
Ați închis ochii blajin când PNL a #furat sute de milioane de euro în plină pandemie, cu achizițiile de măști și ventilatoare de la UNIFARM.
Acum stați și vă lustruiți schiurile în timp ce miniștrii, pe care i-ați pus peste capul poporului care a votat altceva, fură cu nesimțire și banii europeni! 478 de milioane de euro – fonduri europene NERAMBURSABILE destinate sprijinirii firmelor românești au ajuns pe mâna samsarilor imobiliari!
Miniștrii dvs, domnule Iohannis, și prietenii lor au dat iama,după bunul plac, prin platforma electronică, măsluind rezultatele în timp ce antreprenorii onești sunt în pragul falimentului”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Citeşte şi: Gabriela Firea, atac furibund la adresa Guvernului Cîțu: ”Minciuna, forma de manifestare a guvernării PNL. Copii, salariați, pensionari, nimeni n-a scăpat nețepuit”

Marcel Ciolacu avertizează că „tăcerea” lui Klaus Iohannis, „nu va împiedica DLAF și OLAF să acționeze”.

„Tăcerea vă face complice, domnule Iohannis! Deși, chiar și această tăcere nu va împiedica DLAF și OLAF să acționeze. Unde vă veți ascunde atunci când accesul României la banii europeni va fi blocat din cauza hoției guvernamentale monumentale PNL-USR??!
Sau dați-i un telefon doamnei Kovesi de la Parchetul European să vă învețe ce se întâmplă când banii europeni sunt furați fără jenă!”, a completat Marcel Ciolacu.

Citeşte şi: Paul Stănescu anunţă bomba: Ne gândim la moţiune de cenzură. Oamenii vor ieşi în stradă, iar ei o să plece