Marcel Pavel a plecat din Bucureşti. Unde se recuperează artistul după ce a fost bolnav de coronavirus: „Locul meu de dor”

Marcel Pavel a avut parte de câteva zile groaznice, după ce a fost infectat cu virusul ucigaş, fiind internat în spital aproximativ două săptămâni. La un moment dat, starea lui de sănătate a fost una precară, însă, din fericire, s-a însănătoşit, iar acum este alături de familie.

RomaniaTV.net
09 iul. 2020, 07:57

La puţin timp după ce a fost externat din spital, artistul a plecat din Bucureşti, mai exact la Câmpulung Muscel, locul său de suflet. Cu această ocazie, Yuvelania, fetița artistului, experimentează viața la țară, jucându-se cu pui de găină, după cum a arătat Pavel într-un videoclip pe pagina sa de Facebook. 

Citește și: Cozmin Guşă insistă cu teoria conspiraţiei: „Marcel Pavel este victima unui joc subteran si a unei farse”

Bună seara, dragii mei prieteni! Am inspirat aer curat, într-un cadru natural superb, în orașul Câmpulung Muscel, orașul meu de suflet, locul meu de dor!! Aș dori să le mulțumesc celor care s-au rugat pentru mine și mi-au fost alături în clipele dificile ale vieții mele prin care am trecut și trec!

M-am rugat pentru voi! M-am rugat și pentru detractorii care au aruncat cu venin! M-am rugat, spunând: „Doamne , scoate veninul din oameni și înlocuiește-l cu…..miere”! Amin! Dumnezeu să ne ocrotească„, este mesajul transmis de Marcel Pavel pe reţelele de socializare.

Marcel Pavel nu a fost pacientul zero de la Antena 1

Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii Sinteza zilei, de pe Antena 3, a discutat cu vedetele care au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus. Potrivit anchetelor epidemiologice, nu Marcel Pavel ar fi adus coronavirusul în platoul de filmări, ci o altă persoană.

Citeşte şi: Starea de sănătate a lui Marcel Pavel s-a înrăutăţit. Artistul nu poate respira fără masca de oxigen 

A apărut informația că Marcel a venit pe platourile de filmare de la Te cunosc de undeva infectat şi i-a infectat pe ceilalţi, sunt mai mulți infectați. Eu nu am să dau multe detalii, pentru că nu este rolul meu, dar în urma investigaţiilor epidemiologice care s-au făcut, nu Marcel Pavel a adus virusul pe platouri, s-a întâmplat să fie altcumva, de la o altă persoană. Şi acela este un alt caz public. Marcel acolo s-a infectat, nu a adus el virusul, a spus Mihai Gâdea, în emisiunea „Sinteza zilei”, de la Antena 3.