Marcel Pavel este suspect de coronavirus

Cântăreţul Marcel Pavel este suspect de coronavirus. Artistul, în vârstă de 60 de ani, a declarat că a fost supus unui test de depistare a Sars-Cov-2 şi aşteaptă rezultatul.

RomaniaTV.net
17 iun. 2020, 08:02
Marcel Pavel este suspect de coronavirus

Marcel Pavel este supect de coronavirus. Contactat de Adevărul.ro, artistul a declarat că a fost supus unui test şi că aşteaptă rezultatul. 

Citeşte şi: Concurenţi surpriză la show-ul Te cunosc de undeva, sezonul 15. Ce vedete vor participa

Epidemia de coronavirus a afectat în ultimele luni showbiz-ul românesc. Din cauza celor întâmplate, artiștii din industria muzicală au suferit pierderi financiare mari din cauza anulării contractelor. 

În luna februarie, Marcel Pavel a fost nevoit să se retragă, pentru o scurtă perioadă, din lumina reflectoarelor. Din cauza unor probleme medicale, îndrăgitul cântăreţ a ajuns pe mâna medicilor.

În ultimele luni, însă, cântăreţul s-a simţit mai bine. Recent, el a lansat un nou single şi a început filmările pentru un nou sezon al show-ului de transformări de la Antena 1, „Te cunosc de undeva”, în cadrul căruia este concurent. Pavel va cânta alături de Monica Anghel pentru prima dată împreună într-un show de divertisment de o asemenea anvergură.