Marcel Vela aruncă vina pe politicieni. Oamenii din politică, vinovaţi pentru numărul mare de cazuri

Ministrul Afacerilor Externe consideră că dacă unii ”politicieni ar fi fost mult mai responsabili, cerebrali și patrioți”, numărul deceselor provocate de infecția cu coronavirus nu ar fi atât de mare. În România au fost raportate până în prezent peste 2.000 de decese.

RomaniaTV.net
18 iul. 2020, 16:46
Marcel Vela aruncă vina pe politicieni. Oamenii din politică, vinovaţi pentru numărul mare de cazuri

„Nu vreau să fiu nici dur și nici să fac acuzații, dar cred că dacă erau mai responsabili unii politicieni, mai cerebrali, mai patrioți, acum aveam mai puține decese. (…) Acest discurs că vina este a Guvernului vreau să vă spun că este și aici o mică manipulare. Toate deciziile pe care le-a luat Guvernul au fost în baza unor legi. Este ciudat, extrem de ciudat că Avocatul Poporului s-a trezit în această perioadă, exact când noi traversam o apă mare și noi eram în mijlocul vadului”, a spus Vela, potrivit Libertatea.

Citește și: Ministrul Sănătăţii: În acest moment, nu discutăm de amânarea nici a şcolii, nici a alegerilor

Marcel Vela a transmis un mesaj și persoanelor care susțin că pandemia de coronavirus este doar o teorie a conspirației și care spun în mod repetat că numărul de infectări raportat zilnic nu este unul real.

„Îi rog pe acești cavaleri ai apărării drepturilor și libertăților să discute cu cei care și-au pierdut pe cineva drag. Eu am discutat cu familia unor colegi din MAI care au murit îmbolnăviți de acest Covid și vă rog să mă credeți că situația este crâncenă, situația este dramatică”, a mai afirmat Vela.