Marele anunţ în ancheta crimelor de la Caracal! A fost reconstituit scheletul din lizieră

Publicat: Luni, 30 Septembrie 2019 17:01 // Actualizat: Luni, 30 Septembrie 2019 20:35 // Sursa: romaniatv.net

Au apărut informații incendiare din dosarul crimelor de la Caracal. Potrivit unor surse citate de România TV, anchetatorii au reuşit să reconstituie un schelet din oasele găsite în lizieră. 

Potrivit unor surse România TV, anchetatorii au mai găsit, printre rămăşitele din lizieră, şi alte fragmente osoase, inclusiv părţi din craniu. Specialiştii de la INML ar fi reuşit să reconstituie un schelet, care a fost indicat ca fiind al Luizei Melencu.

Specialiştii susţin că aceste reconstituiri sunt foarte importante. Prin reconstituirea scheletului, se poate determina talia persoanei, constituția persoanei, chiar și cauza decesului.

Anchetatorii au descoperit, într-o lizieră, mai multe rămăşiţe umane, despre care Gheorghe Dincă susţine că sunt ale Luizei Melencu. 

Potrivit unui raport INML, osemintele descoperite în lizieră sunt de natură umană şi aparţin unei fete cu vârsta de 15 - 19 ani. Medicii legişti au precizat că provin de la o altă persoană decât Alexandra Măceşanu, dar nu au putut determina dacă ele aparţin sau nu Luizei Melencu.

"La data de 18.09.2019, Institutul Național de Medicină Legală "Mina Minovici" a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019, în zona de lizieră de pădure amplasată pe terenul staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal ca fiind locul unde a aruncat mai multe fragmente osoase ce au fost identificate şi ridicate.

Pentru a stabili ADN-ul oaselor găsite, anchetatorii au preluat proble de la mama Luizei Melencu, pe care le vor trimite în SUA, pentru a fi analizate de FBI.

CAZUL CARACAL. Noi plângeri penale, răsturnări de situaţie în anchetă după prelevarea noilor probe de ADN

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Crime Caracal Luiza Melencu oase liziera reconstituire cadavru
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8747
RON
29 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H