Marele ”Obelix”, acuzat de agresiune sexuală, pentru a doua oară! Gerard Depardieu își pipăia colegele de platou și le chema în cabina lui

Actorul Gerard Depardieu este acuzat de agresiune sexuală, pentru a doua oară! Acum, actria Helene Darras, cea cu care a jucat într-un film din 2008 îl acuză pe celebrul actor că ar fi încercat de nenumărate ori să o pipăie și să o atingă în locuri intime.

06 dec. 2023, 21:03
Marele ”Obelix”, acuzat de agresiune sexuală, pentru a doua oară! Gerard Depardieu își pipăia colegele de platou și le chema în cabina lui

Gerard Depardieu, în vârstă de 74, a fost ținta mai multor acuzații de viol și agresiune în ultimii ani. Actorul era deja în mijlocul unei anchete penale înainte de această plângere și este anchetat din decembrie 2020, în urma plângerii depuse de Charlotte Arnould.

Citește și Gogoașă din ”Trăsniții NATO”, dezvăluiri șocante! Actorul se luptă cu aceeași boală care a răpus-o pe Rona Hartner! ”Să mai prind măcar 5 ani”

Se pare că ”Obelix”, personajul care a cucerit o lume întreagă, ar fi încercat să o abuzeze pe o tânără pe nume Helene Darras, pe când ea era angajată ca figurant, într-un film regizat în anul 2008.

Actriţa a relatat că Gerard Depardieu a atacat-o pe platou, potrivit France24.

„Se uita la mine de parcă aş fi o bucată de carne. Purtam o rochie foarte strâmtă, iar el m-a tras de talie, apoi şi-a pus mâna pe şoldurile şi pe fesele mele”, și-a amintit ea.

„Mă întreba dacă vreau să merg în cabina lui. Îi spuneam că nu, dar asta nu schimba faptul că, între duble, continua să mă pipăie”, a acuzat ea.

Astăzi, Helene Darras a spus că nu s-a plâns producţiei despre acest comportament la momentul respectiv de teamă să nu-i afecteze cariera.

„Sunt o figurantă, nici măcar nu am terminat şcoala de teatru şi vreau să fiu actriţă. Nu vreau să fiu trecută pe lista neagră la 26 de ani”, a spus ea, subliniind că Gerard Depardieu este „regele scenei”.

Reacția actorului

Cu toate acestea, Helene Darras a explicat pentru „Complément d’enquête” că a consemnat povestea într-un jurnal și că a depus mărturie scrisă la poliţie după ce Charlotte Arnould a acționat în același mod.

„Gerard Depardieu mi se pare de neatins, motiv pentru care nu am spus nimic la momentul respectiv, dar astăzi mi se pare important să ofer mărturia mea”, a scris ea într-o scrisoare consultată de France Info.

Citește și „Gata! Lumea mea a apus!”. Cât de mult s-a schimbat viața lui Florin Zamfirescu de când s-a pensionat: „A fost un șoc”

Potrivit France Télévisions, Gérard Depardieu nu a dorit să răspundă la întrebările din „Complément d’enquête”.

„Nu am abuzat niciodată de o femeie”, a spus actorul în urmă cu puțin timp.