Marele Premiu al Toscanei, prima cursă de Formula 1 desfăşurată cu spectatori

Marele Premiu al Toscanei la Formula 1, ce va avea loc în perioada 11-13 septembrie, va fi primul din acest sezon la care publicul va avea acces, au anunţat, sâmbătă, responsabilii circuitului italian de la Mugello, care va accepta circa 3.000 de spectatori zilnic.

RomaniaTV.net
30 aug. 2020, 11:41
Marele Premiu al Toscanei, prima cursă de Formula 1 desfăşurată cu spectatori

Toate Grand Prix-urile de Formula 1 disputate de la reluarea sezonului, la începutul lui iulie în Austria, au fost cu porţile închise, respectând un protocol sanitar strict. Marele Premiu al Italiei, cu o săptămână înaintea celui al Toscanei, va fi disputat tot cu porţile închise, pe circuitul din Monza.

Din cei 2.880 de spectatori admişi în fiecare zi, 2.000 vor putea cumpăra un bilet începând cu 1 septembrie, iar alţi 800 vor fi membri ai cluburilor Ferrari, la cel de-al 1000-lea Grand Prix din istoria prestigioasei „Scuderia” italiene în Formula 1.

De asemenea, va fi pentru prima oară când circuitul toscan, cunoscut ca Valentino Rossi şi pentru cursele de MotoGP, va găzdui un Grand Prix de Formula 1. În 70 de ani de istorie, cursele de Formula 1 au fost rezervate în general circuitelor din Monza şi Imola.

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ! Messi nu s-a prezentat la testul pentru COVID. Plecarea de la Barcelona prinde contur