Marele secret al lui Mihai Trăistariu. Artistul a recunoscut tot: „Mi-am dat seama că sunt dependent”

Mihai Trăistariu a făcut dezvăluiri legate de viața personală. Iată care este cea mai mare temere a artistului, pentru care a apelat la ajutor.

13 apr. 2023, 09:13
Marele secret al lui Mihai Trăistariu. Artistul a recunoscut tot: „Mi-am dat seama că sunt dependent”
Mihai Trăistariu este dependent de bani

Mihai Trăistariu a recunoscut că are o dependență față de bani, lucru care a pornit de la teama de a rămâne fără nimic.

Cântărețul spune că încă din pandemia de coronavirus a descoperit această dependență. El a dezvăluit că avea în contul bancar o sumă de rezervă, utilizată, cel mai probabil, în zilele negre. Pandemia l-a dat peste cap și l-a învățat pe artist să facă mai multe economii.

Citește și: Mihai Trăistariu ar face orice pentru a-și salva cariera. A apelat chiar și la inteligența artificială: „I-am dat să facă versuri”

„În cazul meu, dacă nu am finanțe în casă sunt în depresie. Adică mă obișnuisem până în pandemie să am 50,000 de euro în bancă. Stăteam cu ei de frică, de rezervă. Să stea acolo banii ăia, să nu mă trezesc că am nevoie de ei și nu îi am!

Pandemia m-a răpus și mi-am dat seama că sunt dependent de bani. De atunci m-am învățat să fiu strângător, să economisesc. Nu sunt calic, nu sunt zgârcit, chiar sunt darnic”, a mărturisit Mihai Trăistariu, potrivit cancan.ro.

Citește și: De ce a refuzat Mihai Trăistariu să participe la Survivor România: „Nu-mi place să-mi fac dușmani doar de dragul ratingului”

Mihai Trăistariu face cursuri de contabilitate

Artistul a început și un curs de contabilitate, pentru a învăța cum să-și administreze banii.

„Da (n.r. s-a apucat de un curs de contabilitate). Mi-am dat seama că nu sunt atât de genial la strâns banii. Nu știu să îmi administrez banii. Îi risipesc foarte ușor. Se fac ușor și îi risipesc la fel de ușor și atunci am zis că trebuie să învăț să mă administrez puțin. Am găsit pe rețelele de socializare un curs, am dat un telefon și m-am înscris”, a mai spus Mihai Trăistariu