Margherita de la Clejani a atras toate privirile pe stradă. A scos la plimbare celebra maimuţă de compania

Margherita de la Clejani a atras din nou atenția, în timp ce se plimba prin centrul Capitalei. Tânăra era îmbrăcată cu o salopetă extrem de sexy, cu spatele gol, pe cap avea o perucă blondă, iar pe buze un ruj albastru. Însă asta nu e tot. Cea care acapara toate privirile era maimuțica ei.

RomaniaTV.net
26 iun. 2020, 05:45

În ciuda scandalului iscat, fiica Clejanilor nu se desparte de „animalul său de companie”, o maimuţă, pe care o plimbă peste tot cu ea. Potrivit imaginilor realizate de Ciao.ro, Margherita s-a oprit pentru a-și cumpara un buchet de flori de la o vânzătoare ambulantă, iar animalul ei s-a trezit aproape sufocat.

IMAGINI ŞOCANTE! Cum arăta Margherita de la Clejani înainte de operaţiile estetice FOTO

Din ce a ajuns să facă BANI Margherita din Clejani în plină pandemie de COVID-19

Margherita din Clejani a găsit o modalitate inedită să facă bani chiar și în această perioadă de pandemie, mai ales că a trecut şi printr-un scandal uriaş. Vedeta s-a reprofilat și a început să producă din modă, după ce și-a deschis o linie de haine din care speră să facă bani frumoși.

Margherita de la Clejani, o nouă aroganţă de la scandal. A postat imaginea pe Internet: „Să moară lumea de ciudă”

Acum trăiesc așa… ca un rock star. Am filmat un videoclip nou și o piesă nouă, în zona trap. Îmi place foarte mult trapul și voi aborda această direcție pentru o perioadă„, a spus vedeta în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Margherita din Clejani a povestit că nu va mai participa la evenimente și petreceri.

Muzica rămâne un hobby pentru mine, dar la evenimente, petreceri și chestii de genul nu voi mai participa pentru că nu mă mai reprezintă asta acum. Eu acum sunt focusată pe fashion, design și stilism, sunt consultant fashion pentru bărbați, am făcut niște cursuri foarte interesante și acum mă focusez foarte mult pe această parte. Am încredere deplină în ce sunt, în ce pot și în ce am. Eu fac mereu ceea ce este benefic pentru mine și ce mă face fericită, de aceea petrec foarte mult timp în atelier„, a declarat Margherita din Clejani.