Margherita de la Clejani, o nouă aroganţă de la scandal. A postat imaginea pe Internet: „Să moară lumea de ciudă”

Margherita de la Clejani a revenit pe primele pagini ale ziarelor de scandal, după ce a fost protagonista unui accident sub influența drogurilor. Tânăra a mai făcut un gest, împreună cu Ioniță, menit să-i scoată din minți pe răutăcioşi.

RomaniaTV.net
10 iun. 2020, 06:24

Cântăreaţa a postat pe instagram o nouă poză, de data asta nu la volanul unui bolid de câteva mii de euro, ci a decis să facă o poză cu un elicopter, comentariul atașat fiind clar un mesak către cei care auavut ceva de împărțit cu ea în ultima perioadă.

IMAGINI ŞOCANTE! Cum arăta Margherita de la Clejani înainte de operaţiile estetice FOTO

Haha am si Elicopter, sa moara dusmanii ca îi privesc de la INALTIME cu EL”, a scris tânăra pe instagram.

Viorica de la Clejani: „Vreţi să moară ca Mădălina Manole?”

Viorica de la Clejani a izbucnit la o emisiune de televiyiune, unde a făcut o serie de dezvăluiri şocante legate de situa;ia fiicei sale. Margherita trece prin momente tensionate după ce a provocat un accident rutier şi s-a speculat că ar fi consumat droguri înainte de a se urca la volan.

Viorica de la Clejani a izbucnit chiar în timpul emisiunii şi a a ieşit din casă nervoasă strigândcă doreşte ca cei doi copii ai săi, să fie lăsaţi în pace.

Am nervi și nu am consumat nimic. Sunt mamă. Lăsați-mi copiiii în pace! Vreți să moară ca Mădălina Manole? A omorât pe cineva? Sunt lucruri mai importante în țara asta! Am rugămintea în calitate de mamă: lăsați-mi copiii în pace! Eu mă mulțumesc că copiii mei trăiesc și nu sunt drogați ca alții„, a spus Viorica de la Clejani.

Iubitul Margheritei de la Clejani rupe tăcerea. Ce spune despre consumul de droguri VIDEO

Cântăreața susţine că de mai multe zile nu a mai putut să iasă din casă în urma lucrurilor care au apărut în spaţiul public şi şi-a cerut scuze pentru ieşirile pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Îmi cer scuze. N-am putut să mă mai controlez. Vreau să-mi lăsați copiii în pace pentru că este într-un continuu stres. La un moment poate să facă o prostie, iar dacă mie îmi moare fata, ce fac eu?” , a mai spus Viorica de la Clejani.

Margherita de la Clejani părea mult mai relaxată după accident, într-un interviu acordat pentru România TV.

Acum zâmbesc şi asta e bine. Întotdeauna cred că există speranţă în inima fiecărui om. Nu trec printr-o situaţie tocmai bună. Familia mea este foarte afectată. Mă gândesc la mama, tatăl şi la fratele meu care se uită la televizor şi văd un titlu: Margherita, drogată la volan cu heroină. Vreau să confirm acest lucru aici. Nu este adevărat. Eu sunt contra drogurilor„, a declarat Margherita de la Clejani.