Margherita de la Clejani era cu MAIMUŢA în maşină când a provocat accidentul

Margherita de la Clejani s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa drogurilor şi producerea unui accident sâmbătă dimineaţă pe bulevardul Gheorghe Şincai din Capitală. Poliţiştii spun că fiica Vioricăi şi lui Ioniţă de la Clejani s-a urcat drogată la volan, după ce a consumat o substanţă interzisă. Imediat după producerea accidentului, Margherita a fost fotografiată în timp ce ţinea în braţe cu maimuţa familiei.

RomaniaTV.net
23 mai 2020, 14:34
Margherita de la Clejani era cu MAIMUŢA în maşină când a provocat accidentul

Testele au arătat că Margherita de la Clejani a consumat un drog de mare risc. Surse din rândul anchetatorilor au precizat pentru România TV că fiica Vioricăi de la Clejani a consumat opiu.

Margherita de la Clejani a fost audiată zeci de minute la Biroul de accidente uşoare. Tânăra a fost luată de tatăl ei şi a declarat că nu a consumat niciun fel de substanţă periculoasă şi nici alcool, ci doar a provocat un accident când se întorcea de la o petrecere.

Reacţia lui Ioniţă de la Clejani, după accidentul produs de Margherita pentru a condus drogată: „A fost o traumă pentru ea”

În imaginile surprinse imediat după producerea accidentului, Margherita a fost fotografiată în braţe cu maimuţa familiei, animalul de companie a fost cu ea în ea în maşină atunci când a avut loc accidentul.

Maimuţa Liutina a devenit un nou membru al familiei. Margherita s-a afişat în spaţiul public, spunând că este fascinată de animalul său de companie.

foto: Gândul

Primele declaraţii ale Margheritei de la Clejani după accidentul provocat în Capitală: Nu am consumat alcool, droguri nu au ieşit