Margherita de la Clejani a agresat paparazii în plină stradă: „Sunt o femeie cu un CURAJ cât şapte bărbaţi la un loc” VIDEO

Margherita de la Clejani a ajuns în atenția presei după ce în weekend a provocat un accident rutier și reprezentații poliției au spus că era sub influența sustanțelor stupefiante.

RomaniaTV.net
29 mai 2020, 04:51

Recent, a postat pe Instagram diverse videoclipuri și chiar mesaje la adresa jurnaliștilor. Mai mult de atât, Marga a avut o atitudine total nepotrivită în momentul în care a fost surprinsă de paparazii într-un loc retras din București. Nu doar că a refuzat să răspundă întrebărilor, ci i-a și amenințat și agresat pe paparazzii.

Citește și: Primele declaraţii ale Margheritei de la Clejani după accidentul provocat în Capitală: Nu am consumat alcool, droguri nu au ieşit”

Artista a recurs la cuvinte greu de reprodus și chiar a aruncat cu o piatră în cameraman. Pleacă de aici că vă dau cu ceva în cap! Vă dau și un capac. Vă și scuip. Sunt violentă că vreau și că pot. Du-te-n p@#$ mea și cu toată familia. M@#$!”, a spus Margherita nervoasă”, a țipat Margherita la un moment dat la unul dintre paparazzi.

Ajunsă acasă, Margherita a postat pe contul ei de Instagram un mesaj prin care dă de înțeles că nu îi este rușine de ieșirile ei nervoase în fața camerelor de luat vederi.

Astăzi vreau să îmi mulțumesc mie pentru că sunt o femeie care are un CURAJ cât șapte bărbați la un loc, numărul paparazzilor! Tom&Jerry. De astăzi intru în priză! Vreau să mă joc, dă-te, fă-mi loc!, a scris Margherita de la Clejani pe contul ei de Instagram.

Viorica de la Clejani, despre scandalul în care este implicată fiica ei, Margherita

Viorica de la Clejani ne-a acordat prima reacţie după ce a udat cu furtunul un jurnalist, care a întrebat-o despre accidentul Margheritei. Cântăreaţa susţine că nu ştie ce s-a întâmplat cu fiica sa şi că este posibil să fie influenţată de anturaj.

„Uneori anturajul strică. Spune-mi cu cine umbli, ca să-ţi spun cine eşti, era un proverb. Şi voi, ştiţi ceva? Fiecare aruncă cu ce are în suflet. Eu sunt o persoană bună, îi mulţumesc lui Dumnezeu că mă iubeşte. Cum să reacţionez?! Numai mamă să nu fii!

Citeşte şi: Margherita de la Clejani, primul mesaj pe reţelele de socializare după accident. Ce a scris cântăreaţa la 5 dimineaţa

După două luni de stat în casă e normal să am o reacţie. Îmi cer scuze la domnişoara ziaristă, asta este. Este firesc să fii aşa, o mamă trebuie să îşi ierte copilul. Vin dintr-o generaţie unde n-am auzit de aşa ceva şi nu am consumat în viaţa mea. Pe unde mă duc eu, oamenii fac lucrurile astea şi sunt oameni cu cap, cu familii, cu copii acasă, oameni în toată firea.

Eu nu m-am atins de aşa ceva. De unde să ştiu eu, o femeie de ţară, cum şi ce sunt astea. Eu o hrănesc pe Margherita, am încredere în ea, să lăsăm autorităţile să îşi facă treaba şi după aia, orice ar fi, oricât ar greşi un copil, eu ca părinte trebuie să îl îndrept pe drumul cel bun şi să am grijă de el.

Eu nu ştiu nimic, ce s-a întâmplat, voi m-aţi luat prin surprindere, eram nepregătită. Care n-a greşit să dea cu piatra. Toţi o dată-n viaţă greşim. E normal, e firesc, sunt adolescenţi„, a declarat Viorica de la Clejani pentru România TV.