Maria Ghiorghiu, avertisment pentru români în Săptămâna Patimilor

Celebra clarvăzătoare susține că ceva cumplit urmează să se întâmple cu țara noastră! 

RomaniaTV.net
15 apr. 2020, 05:10
Maria Ghiorghiu, avertisment pentru români în Săptămâna Patimilor

În plină pandemie de coronavirus, celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu trage un semnal de alarmă. La începutul Săptămânii Patimilor, Maria Ghiorghiu a povestit pe blogul personal o viziune de-a dreptul tulburătoare.

Clarvăzătoarea a auzit un glas care spunea că România va fi distrusă și, la scurt timp, l-a văzut pe Sfântul Ierarh Nicolae înconjurat de oameni.

Maria Ghiorghiu, premoniţie SUMBRĂ. Apel către populaţie: respectaţi regulile!

Aud un glas care spune asa: „România! Distrugerea României!”. Clipă în care, văd înspre răsărit, jos pe pământ, un Sfânt care arăta exact precum Sfântul Ierarh Nicolae. Sfântul Ierarh Nicolae era înconjurat de oameni, iar veșmintele Sale aurii străluceau precum Soarele pe Cer. Sfântul IERARH NICOLAE era viu, în carne și oase și vorbea cu oamenii din jurul Său„, a scris Maria Ghiorghiu.

Cu toate acestea, Maria Ghiorghiu nu știe exact ce anume urmează să se întâmple cu România, însă are speranța că Dumnezeu îi va proteja pe cetățeni de orice tip de rău.

„Dragii mei, cum va fi distrusă România la propriu, eu nu știu a vă spune. Ceea ce știu cu fermitate este faptul că, Dumnezeu și Măicuța Domnului ne iubesc, iar împreună cu Sfântul Ierarh Nicolae și cu toți Sfinții Săi, ne vor ocroti și apăra de toți cei care vor încerca să distrugă România”, a mai precizat clarvăzătoarea.

Ultima previziune a Mariei Ghiorghiu e TERIFIANTĂ. Când vine SFÂRŞITUL LUMII