Maria Ghiorghiu, previziune sumbră pentru România. Vin zile de doliu

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea despre care se spune că a prezis accidentul din Apuseni şi incendiul de la Colectiv, face o nouă previziune cumplită.

03 feb. 2020, 13:58

Maria Ghiorghiu susține pe blogul personal că este posibil ca în România să urmeze câteva zile de doliu național.

Maria Ghiorghiu, previziune cutremurătoare pentru 2020. Urmează un dezastru

„O lumina albă și strălucitoare m-a trezit și astfel am în față ochilor închiși, chiar lângă căpătaiul meu, un pat adânc din lemn, un pat fără de saltea pe care se află ceva sau cineva învelit cu o pânză bej, la capătul căruia, tot în pat, dar sprijinit de tăblie se află Hartă României. În față Hârtii României tot în pat, la bază Hărtii ardea cu flacără vie o lumânare, doar una singură. M-a cutremurat această viziune, deoarece acel pat era că o cutie (sicriu) din lemn fără de capac”, susţine Maria Ghiorghiu.

Profeţie despre marele CUTREMUR: „Să ne rugăm, fraţilor!”

„Aud glas care spunea așa: Ceea ce urmează să se întâmple în România, îl sfătuiește pe Părintele Orban să-și dea Demisia. Dragii mei, ce urmează a se întâmplă în România, atât de grav, eu nu știu a va spune. Ceea ce știu dragilor, este faptul că, dacă vom avea Credința, nădejde și dragoste în Prea Sfântă Treime și-n Maica Domnului, vom fi ocrotiți și ocoliți de toate suferințele și de toate necazurile. Să nu ne-ndoim de acest lucru niciodată, dragilor. Să fim buni, să fim milostivi și cu inimă bună și smerită, cu sufletul plin de lumina Învierii Lui Hristos și nu avem a ce ne teme”, a mai scris Maria Ghiorghiu.


loading...
Partenerii noștri