Maria Grapini, umilită de candidatul USR-PLUS pentru Primăria Timişoarei: „Am învăţat limba română. E o limbă tare frumoasă, recomand!”

Dominic Fritz, cetăţean de origine germană, candidatul Alianţei USR PLUS la primăria oraşului Timişoara, a reacţionat vineri la mesajul Mariei Grapini în care aceasta se arată revoltată de faptul că "intelectualii timişoreni susţin o persoană străină de Timişoara pentru a fi primar".

RomaniaTV.net
18 aug. 2020, 10:09
Maria Grapini, umilită de candidatul USR-PLUS pentru Primăria Timişoarei: „Am învăţat limba română. E o limbă tare frumoasă, recomand!”

Dominic Fritz îi explică Mariei Grapini că el a venit în România în urmă cu 16 ani şi a învăţat limba română, ceea ce îi recomandă şi ei, făcând aluzie la greşelile frecvente făcute de aceasta în mesajele publice.

Sărut-mâna, doamnă europarlamentar!

Mă bucur de cunoştinţă, bine aţi venit în Europa.
Acum vreo 16 ani am venit la Timişoara şi am învăţat limba română. E o limbă tare frumoasă, recomand! Merită!„, a scris Dominic Fritz pe Facebook.

Europarlamentarul Maria Grapini i-a ceartat, intr-un mesaj postat pe Facebook, pe intelectualii Timisoarei care, intr-o scrisoare de solidaritate electorala, au declarat ca il sustin pe Dominic Fritz, candidatul USR PLUS Timis, in cursa pentru functia de primar al Timisoarei.

Chiar asa? Intelectualii Timisoarei sustin o persoana straina de Timisoara, pentru a fi primar?

De unde o fi increderea intr-un om pe care nu l-au cunoscut, nu au vazut ceva concret facut de persoana recent venita din Germania?

Chiar sa nu mai existe nici un strop de obiectivism?

Acum vreo 15-20 de ani, o parte dintre acesti intelectuali făcuseră un portret robot a viitorului primar si puseseră pe primul loc conditia ca viitorul primar sa se fi nascut in Timisoara! De la o extrema la alta? Care o fi motivul?

Eu sper ca timisorenii sa voteze o femeie, medic, cu rezultate excepționale in administrarea spitalului Victor Babes! Doamne ajuta!„, a scris Maria Grapini.