Maria Loga rupe tăcerea! Ce spune despre relaţia dintre Niculina Stoican şi Petrică Mîţu Stoian: „O spun răspicat, cu vorbele lui”

Maria Loga rupe tăcerea despre scandalul momentului, în care este implicată Niculina Stoican şi regretatul cântăreţ de muzică populară Petrică Mîţu Stoian. Artista a vorbit despre adevărata relație dintre cei doi cântăreți de muzică populară, susținând că nu au existat niciodată scandaluri ei.

15 nov. 2021, 23:35
Maria Loga rupe tăcerea! Ce spune despre relaţia dintre Niculina Stoican şi Petrică Mîţu Stoian: „O spun răspicat, cu vorbele lui”

Maria Loga rupe tăcerea despre relaţia dintre Niculina Stoican şi Petrică Mîţu Stoian. „Durerea mea cea mare este scandalul care s-a iscat după moartea lui. Am citit mii și mii de comentarii de hate, pe Facebook, îndreptate către Niculina Stoican, iar din punctul meu de vedere sunt total pe nedrept. S-ar putea să fi fost o răbufnire de moment, o supărare, ceva ce nu trebuia să ia o asemenea amploare. O spun răspicat, între Niculina și Petrică nu au existat certuri și scandaluri.  

Pensionarea lui Petrică a fost de comun acord discutând cu mine, amândoi am făcut dosarul.

Nu ne-a dat nimeni afară din ansamblu. Am colaborat foarte mult unul cu celălalt pentru a strânge documentele. Documente care ne-a ajutat să le facem fosta lui soție, Carmen Mîțu, care lucrează ca secretară la Doina Gorjului. Relația era una extraordinară, ei au rămas într-o relație de prietenie, de respect.  

El a recunoscut că vrea să se liniștească. Vreau să reproduc cu vorbele lui «Mărie, am cântat destul timp de 30 de ani, hai să ne odihnim oasele că avem o vârstă.

Mai cântăm ocazional cand vrem, unde vrem, unde ne face plăcere.» Chiar la ultimul spectacol, pe 8 septembrie, zice «Hai, fată, să plecăm undeva să ne plimbăm», eu i-am zis «Ești nebun, în pandemie, unde să plecăm». Zice «Te duci acasă, iei globul pământesc al copiilor, învârți de trei ori, închizi ochii și pui degetul. Unde pui degetul acolo mergem».

Maria Loga rupe tăcerea despre relaţia dintre Niculina Stoican şi Petrică Mîţu Stoian

Un om care niciodată nu mi-a spus, că putea să-mi spună: «plec din cauza Niculinei», n-a fost vorba de așa ceva. Eu nu i-am auzit niciodată să se certe. Eu cu Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican am avut împreună spectacole, filmări în fiecare an, în decursul ultimilor 15 ani. Râdeam, glumeam ca în timpurile noastre bune. Cât de actori buni să fie ei? Să fie dușmani de moarte și totuși să joace atâta teatru să joace atât de bine. Eu nu i-am auzit să vorbească de rău. Niciodată nu au fost discuții din astea. Mă doare că este călcată în picioare cariera unei artiste, de 25 de ani slujește cântecul popular, e păcat. Nu văd de ce să-i călcăm în picioare cariera

„, a declarat Maria Loga la emisiunea lui Cristi Brancu.

Cântăreața de muzică populară consideră că s-a făcut o gravă eroare medicală, pentru că Petrică Mîțu Stoian ar fi trebuit verificat înainte, adică să i se facă analize, iar medicii să vadă cum se prezintă starea lui de sănătate.

Citeşte şi: Cauza morţii lui Petrică Mîţu Stoian, motiv de scandal între clinica Nera şi Ministerul Sănătăţii

Nu cred că este cu premeditare, nu s-a fi gândit nimeni să-l omoare, dar s-a făcut o gravă greșeală medicală. Trebuia verificat înainte, pentru că el aveam grave probleme medicale, să i se facă analize. Să vadă cum se prezintă și să nu i se facă asta.

Mi-au murit rude, colegi, prieteni, ce am simțit pentru Petrică a fost o prăbușire a sufletului. A fost ca un frate și mă doare rău sufletul. A spus să plecăm într-o călătorie, dar s-a grăbit și a plecat fără mine„, a mai declarat Maria Loga.