Cea mai sexy halterofilă din România, prinsă DOPATĂ. A fost depistată pozitiv cu stanozolol FOTO

Maria Luana Grigoriu, legitimată la Rapid, fost depistată pozitiv cu stanozolol. Halterofila care concurează la categoria 65 kg avea în palmares două medalii, unde argint și una de bronz, la Campionatele Europene de juniori și tineret.

12 iun. 2020, 12:30

Maria Luana Grigoriu, una dintre cele mai sexy sportive ale României, a primit pe 5 iunie rezultatul testului B de la Laboratorul de Control Doping din București şi se adaugă unei liste lungi de probleme în sportul românesc.

Cutremur în handbalul românesc. Suspendări DRASTICE pentru cele 17 jucătoare care S-AU DOPAT

Florin Croitoru, Răzvan Martin, Roxana Cocoș și Gabriel Sîncrăian, toți cei patru sportivi români participanți la Jocurile Olimpice de la Londra, au prezentat urme de stanozolol în mostrele de urină trimise la retestare.

ŞOC în LIGA 1! Un triplu campion cu FCSB a fost suspendat pentru DOPING

Federația Română de Haltere este unul dintre forurile care a adunat cele mai multe cazuri de dopaj în ultimii ani. După scandalul din 2000, timp de șase ani România nu a mai avut niciun halterofil prins dopat. În 2006 au fost prinși Florin Veliciu şi Ninel Miculescu. Un an mai târziu, era prins şi Valeriu Calancea, campion mondial şi european. În 2010, după doar doi ani de la încheierea pedepsei, Ninel Miculescu a recidivat și a fost suspendat definitiv. Din 2010, FRH a avut cel puțin un sportiv prins dopat în fiecare an, mai puțin 2019.


loading...