Maria Şarapova o vrea pe Simona Halep în FINALA de la Shenzhen. Cum a replicat ROMÂNCA

Maria Şarapova a declarat, joi, după ce s-a calificat în semifinalele turneului de la Shenzhen, că doreşte să ajungă în finală şi să joace împotriva numărului 1 WTA, Simona Halep.

04 ian. 2018, 13:14
Maria Şarapova o vrea pe Simona Halep în FINALA de la Shenzhen. Cum a replicat ROMÂNCA

Simona Halep a replicat imediat şi a spus că nu se gândeşte la finală deocamdată, ci la meciul de vineri, cu Irina Begu, din penultimul act al competiţiei.

„E tipul de meci pe care îl aşteaptă toată lumea, jucătoarele, publicul, organizatorii. Îmi doresc să joc împotriva numărului 1 mondial, iar dacă va fi în finală va fi foarte bine”, a declarat Maria Şarapova.

Simona Halep poate pierde locul 1 WTA. Manevra la care a apelat Garbine Muguruza

Întrebată ce părere are despre afirmaţia Mariei Şarapova, Simona Halep a răspuns: „Nu mă gândesc la finală, mă gândesc la ce va fi mâine, am un meci greu. O cunosc bine pe Irina, dar sunt pregătită să lupt. Dacă o să ajung iar în finală, o să fiu foarte fericită”.

Simona Halep a mai fost întrebată la ce turneu de Grand Slam are şanse mai mari să câştige.

„Nu contează care va fi cel pe care o să-l câştig când se va întâmpla, dar până acum am avut cele mai bune şanse la Roland Garros, unde am jucat deja două finale, singurele de Grand Slam. Probabil că acolo procentajul este mai mare decât la altele, dar simt că joc un tenis bun şi pe hard, aşa că nu mă gândesc la unul anume, mă gândesc ca la fiecare Grand Slam să dau tot ce am mai bun, să cred că pot obţine un rezultat bun şi să nu simt presiunea, doar să fiu fericită şi relaxată pe teren, asta e tot ce am nevoie”, a declarat românca.

Simona Halep, locul I WTA, va juca, vineri, de la ora 8:00, cu Irina Begu, locul 43 WTA, în semifinalele turneului de la Shenzhen. În cealaltă semifinală, Maria Şarapova, locul 59 WTA, o va înfrunta pe deţinătoarea trofeului, Katerina Siniakova, nu înainte de ora 10:00.