Marian Godină a dat chix în afaceri. Fostul polițist are datorii de aproape 70.000 de lei

După ce a dirijat circulația, a spart uși cu berbecele, a scris cinci cărți, și-a deschis o pensiune, acum Marian Godină a început să cocheteze cu lumea stand up-ului. Afacerile nu par să fie chiar punctul lui forte din moment ce datoriile depășesc încă o dată încasările.

26 feb. 2024, 08:40

Marian Godină a înființat, în 2017, firma Pablo The Alpaca SRL. Inițial, obiectul de activitate al firmei era „activități ale centrelor de fitness” și figura pe numele soției fostului polițist. Trei ani mai târziu, constatând că nu are succesul pe care și l-ar fi dorit cu sălile de fitness, Godină a decis să schimbe obiectul de activitate al firmei. Începând cu 2020, Pablo The Alpaca SRL se ocupă cu „comerțul cu amănuntul prin intermediul caselor de comerț sau prin Internet”. Mai exact, este vorba despre un magazin online care vinde cărucioare pentru copii.

Marian Godină a dat chix în afaceri. Firma pe care o deține, datorii de 70.000 de lei

Și cum, cel mai probabil, nici vânzarea de cărucioare nu a mers ca unsă, fostul polițist s-a orientat către turism. Nu a renunțat la comerțul online cu cărucioare, dar, în a doua parte a anului 2023, a adăugat la obiectul de activitate al firmei încă unul: servicii de cazare și turism. Mai exact, familia Godină și-a deschis în cartierul Craiter din Brașov o pensiune formată din două apartamente, Arbor Inn pe numele ei. Unitatea de cazare se află la aproximativ 4 km de Piața Sfatului și se închiriază cu prețuri începând de la 935 de lei pentru două nopți, aceasta fiind, de altfel, perioada minimă obligatorie pentru un sejur, potrivit Booking.

Firma, totuși, nu pare să fi atins succesul financiar, în ciuda schimbărilor. În 2022, veniturile au fost de 33.000 de lei și profitul, de aproape 10.000 de lei, potrivit defapt.ro Însă datoriile firmei, la finalul lui 2022, nu erau deloc de neglijat: 69.000 de lei.

Citeste si Marian Godină face praf melodia momentului lansată de Erika Isac: „Versurile puerile. De ce ne-am mira dacă o fată de 15 ani i-ar striga unui coleg să o pupe-n …?”

Godină și Georgiana, copiii spirituali ai fostului prefect de București Traian Berbeceanu

Godină are acasă o adevărată menajerie, din care fac parte un câine ciobănesc și două lame simpatice, Pablo și Pedro, dintre care una este chiar personaj de carte. De departe însă cel mai mare succes au postările în care apare soția lui, Georgiana, o tânără superbă, cu șapte ani mai mică decât el. Polițistul este adesea ținta ironiilor internauților care îi spun că soția lui este prea frumoasă pentru el.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2018, în aceeași zi cu Meghan Markle și Prințul Harry. Cei doi s-au căsătorit în Scheii Brașovului, iar nași le-au fost Traian Berbeceanu, fost prefect al Capitalei și fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba-Iulia, și soția sa, Gabriela.