Marian Oprişan, lăsat fără permis timp de trei luni. Şeful CJ Vrancea a pierdut DEFINITIV procesul cu Poliţia

Marian Oprişan a pierdut definitiv procesul intentat Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău. Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a contestat procesul verbal prin care i-a fost reţinut permisul de conducere pe data de 29 noiembrie 2017.

RomaniaTV.net
01 iun. 2020, 07:20
Marian Oprişan, lăsat fără permis timp de trei luni. Şeful CJ Vrancea a pierdut DEFINITIV procesul cu Poliţia

Preşedintele PSD Vrancea a fost surprins în timp ce conducea maşina cu 191 de kilometri pe oră în afara localităţii Oreavu.

„Cea mai mare viteză – 191 km/h a fost înregistrată de aparatul radar în cazul unui bărbat de 52 de ani, din Vrancea, depistat la volanul autoturismului pe DN2-E85, în afara localităţii Oreavu”, se arată într-un comunicat al IPJ Buzău.

Marian Oprişan, „Baronul de Vrancea”, are maşină de 120.000 de euro. El susţine că e a mamei sale

Procesul intentat de Marian Oprişan IPJ Buzău a durat aproape trei ani, iar decizia definitivă a fost dată pe data de 28 mai, notează Vrancea24.

„Respinge apelul ca fiind nefondat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în hotărârea judecătorilor.

Marian Oprişan a rămas fără permis. Preşedintele CJ Vrancea a pierdut procesul cu poliţiştii din Bacău

În anul 2014, Marian Oprișan a mai fost implicat într-un eveniment similar, pe raza comunei Nicolae Bălcescu din județul Bacău. Deși a contestat în instanță, magistrații nu i-au dat câștig de cauză și l-au lăsat fără permis, printr-o decizie definitivă, în 2016, tot pentru o perioadă de 3 luni.

Marian Oprişan, mai tare ca Nicolae Ceauşescu, a fost reales cu 100% din voturi la Vrancea

 

 

 


loading...
Partenerii noștri