Mariana Moculescu, declarații tulburătoare! Vedeta susține că e hărțuită de mai bine de un an! “Vrea să mă vadă goală pentru bani”

Șoc total în lumea mondenă! Mariana Moculescu a făcut declarații tulburătoare. Vedeta susține că este hărțuită de un individ de mai bine de un an.

15 mart. 2022, 20:12
Mariana Moculescu, declarații tulburătoare! Vedeta susține că e hărțuită de mai bine de un an! “Vrea să mă vadă goală pentru bani”

Mariana Moculescu a mărturisit că este sunată constant de un individ care își dorește să o plătească pentru a se dezbrăca în fața lui.

CITEȘTE ȘI: Mariana Moculescu își caută perechea! „Pun pe internet poze în care sunt foarte sexy!”

Mai mult decât atât, vedeta a susținut că individul nu doar că vrea să o vadă goală, ci individul care o hărțuiește vrea inclusiv să se întâlnească cu ea și să petreacă împreună mai multe nopți, totul fiind contra cost.

CITEȘTE ȘI:Răsturnare de situație în cazul stării de sănătate a lui Horia Moculescu. Compozitorul a făcut anunțul: M-a apucat disperarea de nervi!

„A făcut rost de numărul meu de telefon. Mă sună de un an, a început să îmi trimită mesaje ca să fac diferite chestii și promitea că îmi trimite banii pe diferite conturi. L-am refuzat, i-am zis că merg la poliție, s-a oprit o perioadă, l-am înjurat , m-am luat de mama lui. Părerea mea este că sigur mai face și altor doamne așa ceva. Mă sună pe sute de numere de telefon din minut în minut. Cred că are un sistem foarte bine pus la punct. Mă sună insistent de dimineața până seara. Mi-a propus în diverse dăți să mă vadă goală pentru bani, și multe alte chestii, să petrecem nopți împreună.”, a declarat Mariana Moculescu la Antena Stars.