Mariana Moculescu a renunţat la videochat, după ce un client a dat-o de gol FOTO

Publicat: Joi, 19 Ianuarie 2017 11:20 // Actualizat: Joi, 19 Ianuarie 2017 11:20 // Sursa: romaniatv.net

Mariana, fosta soţie a compozitorului Horia Moculescu, s-a stabilit în Italia, în urmă cu patru ani, sperând că, dacă schimbă locul, schimbă şi norocul. O vreme, pentru a se putea întreţine, ea a făcut videochat, cu 200 de euro pentru o şedinţă de 15-20 de minute. Însă, după ce un client a dat-o de gol, focoasa brunetă a renunţat la ruşinoasa meserie şi s-a reprofilat.

Foto: click.ro

Mariana Moculescu (48 de ani) a trecut graniţa, în 2013, pentru a scăpa de scandalurile interminabile cu fostul ei soţ, Horia Moculescu, cu care ajunsese să se certe chiar şi pe bucata de brânză şi pe hârtia igienică, scrie click.ro.

Citeşte şi Ce i-a făcut iubitul italian Marianei Moculescu din cauza pozelor porno FOTO

S-a stabilit în Italia, însă, cum nici acolo nu umblă câinii cu covrigi în coadă, o vreme ea a câştigat bani frumoşi din videochat, dezbrăcându-se în faţa camerei de filmat, pentru bărbaţi.

Fostul ei iubit, Cristi Marin, a fost cel care a dat-o de gol: "Mariana lua în jur de 200 de euro pentru o şedinţă de videochat, asta înseamnă o muncă în faţa camerei web de 15-20 de minute", ne-a spus acesta.

Tot de la el aveam să aflăm şi că, de ceva vreme, Moculeasca şi-a găsit un loc de muncă decent: "S-a angajat, de două luni, ca barmaniţă, la o agenţie de pariuri din orăşelul Pistoia, cu ajutorul unei cunoştinţe. A decis să îl părăsească şi pe iubitul ei, Massimiliano, care îi făcea viaţa un calvar. Mi-a spus că este plătită foarte bine şi că lucrează 14 ore pe zi. Nu mi-a zis salariul exact, dar cred că ia în jur de 2.000 de euro, pentru că mai primeşte şi bacşiş.

Lucrează cam cinci-şase zile pe săptămână". Mariana, care a trăit pe spinarea iubiţilor ei italieni, trebuie să strângă bani la ciorap, căci are de plătit şi chiria apartamentului: "Acum nu o mai întreţine nimeni! Massimiliano o caută şi e disperat după ea şi spune că ar face orice, ca să întoarcă la el. Ea acolo la muncă, face treaba unei barmaniţe, şterge mesele, serveşte clienţii, tot ce trebuie", ne-a mai declarat Cristi Marin.

Citeşte şi CUTREMURĂTOR! Acesta este ADEVĂRATUL MOTIV al MORŢII fiului celebrului compozitor Horia Moculescu

Mariana nu şi-a găsit un suflet pereche nici în România, unde a bifat un mariaj păgubos cu Horia Moculescu şi o relaţie cu năbădăi cu Cristi Marin, dar nici în Italia. Din păcate, toţi iubiţii italieni aflau rapid de pe Internet că ea ar fi făcut sex pe bani în România, dar şi videochat, şi o bombardau cu reproşuri. Sătulă să mai stea la mâna bărbaţilor, apriga româncă a luat istorica decizie de a locui singură. Mariana are o fiică, pe Nidia, cu care se vede adesea, chiar dacă, în urmă cu zece ani, cele două au dus războaie grele, pe la emisiunile tv, spre deliciul telespectatorilor.

A divorţat de Horia Moculescu acum 17 ani

Mariana şi Horia Moculescu (78 de ani ) s-au căsătorit din dragoste, însă mariajul lor n-a mers deloc, amândoi fiind firi vulcanice, astfel că au divorţat în urmă cu 17 ani. S-au separat în acte, însă, în urma sentinţei judecătoreşti, ei au rămas să locuiască sub acelaşi acoperiş, unde au continuat să se joace de-a şoarecele şi pisica. Pentru că nu şi-a plătit restanţele pentru partea ei de casă, femeia a pierdut dreptul de a mai locui în apartamentul conjugal de lângă Parcul Cişmigiu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8286
RON
06 Apr
noapte 3 °
zi 16 °
Ultimele joburi adaugate
24 H