Marinela Chelaru, primele declarații după clipele de coșmar tăite în preajma sărbătorilor. Actrița a suferit patru accidente vasculare cerebrale

Marea actriță Marinela Chelaru a fost externată din spital chiar înainte de Paște, în Vinerea Mare. Aceasta a suferit patru accidente vasculare cerebrale, iar viața ei a fost pe muchie de cuțit.

19 apr. 2023, 15:21
Marinela Chelaru, primele declarații după clipele de coșmar tăite în preajma sărbătorilor. Actrița a suferit patru accidente vasculare cerebrale

Sărbătorile de Paște au fost cumplite pentru Marinela Chelaru, care s-a confruntat cu probleme de sănătate extrem de grave. În urmă cu o lună, actrița a suferit patru accidente vasculare cerebrale. Chiar în Vinerea Mare aceasta a fost externată și a putut să petreacă noaptea de Înviere acasă. Acum a făcur primele declarații cu privire la starea ei de sănătate.

Citește și: Marinela Chelaru, despre cum se simte după ce a chemat salvarea de urgență: „Trebuie să stau cuminte. S-a sensibilizat organismul”

Marinela Chelaru a povestit că i s-a făcut foarte rău și a fost nevoită să cheme de urgență salvarea. Medicii au internat-o de urgență, iar ulterior, aceasta a suferit patru accidente vasculare cerebreale. Medicii se temeau că acele cheaguri de sânge pe care le avea la inimă să nu ajungă la creier, însă din fericire acest lucru nu s-a întâmplat. Actrița a trecut peste unul dintre cele mai grele momente din viața ei și a fost externată chiar înainte de Paște.

„Am ajuns acasă, în sfârșit doamna doctor mi-a dat drumul și sunt fericită că am fost de Paște acasă. Mi s-a făcut rău, m-a luat salvarea, iar a doua zi am făcut 4 AVC-uri. Doctorilor le era teamă că am cheaguri de sânge la inimă și să nu se ducă la creier. Am făcut toate investigațiile. Se pare că sunt ok, am o mică gastrită pe care o aveam ceva de vreme.”, a declarat Marinela Chelaru în exclusivitate la Antena Stars.

Marinela Chelaru a avut parte de o surpriză plăcută în tot acest dramatic. Aceasta a remarcat că prietenii ei sunt cu adevărat valoroși și că nu a fost abandonată de aceștia în aceste clipe grele. Actrița a fost vizitată în mod constant la spital și, mai mult de atât, aceștia s-au ocupat ca de Paște să nu îi lipsească nimic.

„Prietenii mei care nu sunt puțini și au fost la mine la spital și m-au impresionat foarte tare. Și acum când am venit de la spital n-am avut timp să pregătesc cozonaci și mi-au adus de toate, inclusiv vecina mea. Nu mi-a lipsit nimic de Paște. Și niște colegi de facultate, prieteni buni, am avut oameni care mă iubesc și sunt lângă mine.”, a mai declarat Marinela Chelaru la Antena Stars.

Marinela Chelaru trebuie să se descurce cu o pensie infimă

Actrița a mărturisit că din punct de vedere financiar se confruntă cu dificultăți foarte mari și că nu s-ar fi așteptat ca după 40 de ani de muncă să aibă o pensie de doar 1.400 de lei.

”Stau foarte bine, am 10.000 de euro pensia, ce-ai?! Nu, mămică, sunt amărâtă, dar sper să se rezolve și asta. Nu mă așteptam după 40 de ani și eu nici nu am știut, pentru că meseria mea nu este de avocat sau de contabil, că să știu de toate lucrurile astea.

Nu mi-a spus nimeni și, uite, după 40 de ani de muncă m-am trezit cu o pensie de parcă nu aș fi muncit deloc. Noroc că sunt femeie, fac mâncare, ce crezi că eu îmi permit să merg la restaurant?

Nu, dar mă întind cât îmi este plapuma. 1.400 am pensia ca să știe toată lumea, dar nu mă vait. Trecem noi și peste asta, stai liniștită! Eu nu am copii, dar dacă aveam copii?! Ce făceam?! Mă duceam la biserică și cerșesc că nu am ce să fac.”, a declarat Marinela Chelaru, în exclusivitate, la Antena Stars.

Citește și: Marinela Chelaru, uitată de toată lumea. Actriţa a izbucnit în plâns: „Nu s-a mai deranjat nimeni de zece ani să mă cheme”