Mario Iorgulescu a dispărut după ce a fost externat din spitalul din Italia. Procurorii nu ştiu unde se află!

Mario Iorgulescu a fost externat în secret din clinica italiană în care a ajuns după ce a fost transferat de la Spitalul Elias din Capitală, iar acum este de negăsit!

06 ian. 2020, 19:11
Mario Iorgulescu a dispărut după ce a fost externat din spitalul din Italia. Procurorii nu ştiu unde se află!

Mario Iorgulescu a fost pus sub acuzare, iar poliţiştii italieni trebuiau să-l ţină sub supraveghere. Numai că, după ce a fost externat în secret, fiul şefului LPF Gino Iorgulescu este de negăsit!

Mario Iorgulescu, dat în judecată de văduva lui Dani Vicol. Detalii-bombă din plângerea depusă la tribunal

Mario Iorgulescu a provocat, pe 8 septembrie 2019, un grav accident de circulaţie pe Şoseaua Chitilei, în urma căruia un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Fiul preşedintelui LPF se afla la volanul unui bolid când a intrat cu 250 km/h în intersecţie, pe culoarea roşie a semaforului, într-o maşină condusă de un alt bărbat, tată a doi copii, care a murit pe loc. Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge şi consumase droguri, au relevat analizele efectuate.

PROPUNERE-ŞOC în cazul accidentului mortal provocat de MARIO IORGULESCU. Viaţa unui om, UN MILION DE EURO!

Rănit grav în accident, Mario Iorgulescu a ajuns la Spitalul Elias, de unde a fost transferat la o clinică de lux din Italia. În octombrie, procurorii italieni l-au vizitat şi l-au anunţat că este pus sub acuzare, acesta fiind ultimul contact al autorităţilor cu Mario Iorgulescu.