Mario Iorgulescu, dat în judecată de văduva lui Dani Vicol. Detalii-bombă din plângerea depusă la tribunal

Patricia, văduva lui Dani Vicol, a apelat la instanță pentru a-și găsi dreptatea în urma accidentului în care iubitul său a murit ăn urma unui accidenmt rutier provocat de Mario Iorgulescu.

11 dec. 2019, 18:22
Mario Iorgulescu, dat în judecată de văduva lui Dani Vicol. Detalii-bombă din plângerea depusă la tribunal

Mario Iorgulescu a fost dat în judecată de familia lui Dani Vicol, reprezentată de văduva sa și de fiul acestuia.

Informaţii ŞOCANTE! Ce au descoperit medicii în corpul lui MARIO IORGULESCU

Fosta logodnică a precizat că urma sa se căsătorească anul viitor, în septembrie, cu Dani Vicol, dar viitorul le-a fost distrus de accidentul de circulație provocat de fiul şefului LPFG, Gino Iorgulescu.

Mario Iorgulescu nu mai are SCĂPARE! Fiul şefului LPF riscă ÎNCHISOAREA într-un ALT DOSAR, vechi de TREI ANI

Mario Iorgulescu este acuzat de omor, iar văduva lui Dani Vicol va depunde și o plângere civilă, pentru daune.

BOMBĂ în cazul MARIO IORGULESCU. „Era scos deja de la aparate din România! La Elias era violent cu asistentele, intrase în SEVRAJ!”

„Arăt faptul ca formulez aceasta plângere penala potriva numitului Iorgulescu Gino Mario deoarece consider ca modul în care a acționat, în calitate de conducător auto, a dus la producerea accidentului ce a avut consecințe dezastruoase asupra întregii familii, solicitându-va sa aveți în vedere ca în urma administrării probelor, inclusiv retinerea infracțiunii de omor în sarcina acestuia. Cel puțin eu consider ca numitul Iorgulescu Gino Mario a folosit autoturismul sau ca pe o arma, rezultatul fiind deja cel cunoscut, concubinul meu, Vicol Daniel Andrei, decedând pe loc neavând nicio șansă de supraviețuire. Doresc sa achit toate cheltuielie generate de expertizele medico-legale și tehnice auto, pentru urgentarea soluționării dosarului”, se arată în plângerea depusă de văduva lui Dani Vicol.

PROPUNERE-ŞOC în cazul accidentului mortal provocat de MARIO IORGULESCU. Viaţa unui om, UN MILION DE EURO!

Mario Iorgulescu este internat la Clinica San Raffaele (Milano), una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate din Europa.