Mario Iorgulescu își cere scuze în urma declarațiilor făcute: „N-am vrut să fiu sfidător. Nu mi-am luat tratamentul”

Mario Iorgulescu a ținut să lămurească ultimele declarații pe care le-a dat pentru presa din România

19 mart. 2023, 21:48
Mario Iorgulescu își cere scuze în urma declarațiilor făcute: „N-am vrut să fiu sfidător. Nu mi-am luat tratamentul”
Cum explică Mario Iorgulescu declarațiile făcute în presă

Mario Iorgulescu a vorbit în exclusicitate pentru SpyNews despre declarațiile pe care le-a făcut în ultimul timp, în presă. Fiul lui Gino Iorgulescu a explicat de ce a spus unele lucruri în ultimele zile.

Recent, Mario Iorgulescu a făcut mai multe declarații pentru presa din România. Acesta a decis să clarifice acum situația. Tânărul se află într-o clinică din Italia unde, potrivit apropiaților, primește tratament pentru că s-ar confrunta cu grave probleme de sănătate.

Citește și: Avocatul lui Mario Iorgulescu, prima reacţie după ce fiul şefului LPF a umilit justiţia română pe Instagram. „Sunt manifestările bolii!”

În urma declarațiilor făcute, acesta a acceptat să explice situația.

„Îmi pare rău că declarația pe care am dat-o în presa a sunat sfidătoare. Nu asta a fost intenția mea. Îmi doresc din toată inima să pot fi ascultat și eu. Să se ia în calcul și punctul meu de vedere. Am dat acea declarație la nervi și nu-mi luasem tratamentul. Am reacționat impulsiv.

Citește și: Mario Iorgulescu, primele declarații după condamnarea la 15 ani și 8 luni de închisoare: „Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie”

Din păcate, trebuie să îmi iau tratamentul, iar atunci când nu o fac, reacționez la impuls și nu gandesc foarte limpede. E parte din boala mea. Fac lucruri din impuls pe care apoi le regret. Știu că dacă este o țară cu posibilitatea de a aresta pe oricine indiferent de câții bani are sau cine este, acea țară este România. Nu vreau sa mă pun în niciun caz contra țării pe care o iubesc din tot sufletul. Doresc doar să fiu și eu ascultat. Măcar atât”, a spus Mario Iorgulescu.

Pe data de 16 martie, Mario s-a afișat în mediul online, după o lungă petioadă de pauză. Fiul președintelui LPF și-a activat contul de Instagram și a postat chiar și câteva imagini.