Mario Iorgulescu nu mai are scăpare nici în Italia. Decizie de ultimă oră a INSTANŢEI

Mario Iorgulescu primeşte o lovitură teribilă în Italia, acolo unde se află internat într-o clinică de lux. Fiul şefului LPF Gino Iorgulescu se tratează după ce a fost rănit grav într-un accident rutier pe care l-a produs pe 8 septembrie 2019, soldat cu moartea unui alt şofer.

19 dec. 2019, 06:20

Mario Iorgulescu a fost citat de judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti la clinica din Italia şi va fi obligat să revină în ţară, pentru a fi audiat în dosarul în care a fost acuzat de răpirea unui bărbat şi torturarea acestuia. Instanţa de fond a dispus achitarea lui Mario Iorgulescu, însă procurorii au contestat decizia, iar acum judecătorii vor să îl audieze pe fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal.

Mario Iorgulescu riscă o amendă dacă nu se va prezenta la termen, apoi ar putea fi adus cu „mascaţii”, chiar din clinica din Italia, şi dus cu forţa în faţa judecătorilor.

Se pare că bărbatul care l-a împrumutat pe Mario Iorgulescu a fost chemat la o adresă, sub pretextul achitării datoriei, însă acolo a fost bătut și sechestrat. „M-a chemat într-un loc, într-o locuinţă. Credeam că îmi restituie banii, însă m-am înşelat. Acolo se mai aflau Marco şi Franco Kalu, m-au tocat cu bătaia! A dat şi Mario, au dat toţi”, a relatat victima felul în care a înțeles fiul prședintelui LPF să-și achite datoriile. Victima a mai povestit că a fost bătut „în reprize” de fraţii Kalu, cu un ciocan de şniţele!

Mario Iorgulescu, dat în judecată de văduva lui Dani Vicol. Detalii-bombă din plângerea depusă la tribunal

Mario Iorgulescu a plecat din ţară la doar câteva zile după ce a provocat un accident mortal.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a fost înregistrată o cauză penală în care se efectuează cercetări in rem cu privire la infracţiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi substanţelor psihoactive. Conform buletinului de analiză toxicologică rezultă că unul dintre conducătorii auto avea o concentraţie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice şi de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevări, urmând a se dispune calculul retroactiv al alcoolemiei”, a declarat, la momentul respectiv, reprezentantul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, care a explicat că buletinul de analiză a evidenţiat faptul că acelaşi şofer (Mario Iorgulescu) a fost depistat pozitiv pentru cocaină la testul imunologic rapid.

PROPUNERE-ŞOC în cazul accidentului mortal provocat de MARIO IORGULESCU. Viaţa unui om, UN MILION DE EURO!

Mario Iorgulescu a fost mutat într-o clinică din Milano, după ce a fost internat iniţial la Spitalul Elias, în condițiile în care pe numele său nu fusese emisă nicio restricție de a părăsi România.