Marisa Paloma, dezvăluiri despre viața de mămică: „Este un copil cuminte, soțul meu mă ajută foarte mult”

Marisa Paloma, dezvăluiri despre viața de mămică. În urmă cu doi ani, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a născut pentru prima dată o fetiță, de care este foarte mândră. Acum, își dedică majoritatea timpului micuței sale. însă reușește să se ocupe și de cariera sa, care a fost pusă pe pauză o perioadă bună.

21 feb. 2024, 22:10
Marisa Paloma, dezvăluiri despre viața de mămică: „Este un copil cuminte, soțul meu mă ajută foarte mult”
Marisa Paloma, dezvăluiri despre viața de mămică

Marisa Paloma, dezvăluiri despre viața de mămică. Recent, bruneta a mers la un eveniment monden și a avut-o alături pe Iris, care s-a bucurat extrem de mult de întreaga experiență.

Citește și: Antrenorul vedetelor l-a slăbit 11 kilograme pe Codin Maticiuc. Ce spune Vlad Burghelea despre actor: „El mai vrea să mai iasă într-un club, să mai bea ceva, să mai mănânce ceva care îi place”

Marisa Paloma, dezvăluiri despre viața de mămică

Mă bucur că am ieșit la un eveniment cu fetița mea. Este al doilea de când am născut-o. Mă simt foarte bine, mai relaxată decât mi-aș fi imaginat. Toate lucrurile se arată promitățor în seara asta. Este un copil cuminte, ascultător, nu am ce să îi reproșez. Este un copil cu care Dumnezeu m-a binecuvântat(…) Nu ieșim foarte mult cu ea la astfel de evenimente”, a declarat Marisa Paloma, la Star Matinal.

Influencerița a dezvăluit că soțul ei, Liviu, o ajută foarte mult, mai ales de când micuța a venit pe lume, astfel că totul a fost mult mai ușor pentru ea.

Mă ajută foarte mult soțul meu. Dacă nu ar fi fost el, nu știu ce m-aș fi făcut. În primul rând, mai mult ca sigur, nu aș fi făcut copil, dacă nu îl aveam pe soțul meu și dacă nu era cum e. E un bărbat extrem de matur și implicat atât în relația cu mine, cât și în relația cu copilul lui(…)

El a fost genul de persoană care nu era fan copii, nu pentru că nu i-ar fi plăcut copiii, ci pentru că există o responsabilitate foarte mare pentru un părinte”, a mai spus Marisa.