Marisa Paloma, diagnosticată cu Covid-19: „Am plecat la spital la urgențe, fiindcă mă durea îngrozitor urechea”

Marisa Paloma, diagnosticată cu Covid-19. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a trecut prin momente dificile în urmă cu câteva ore. Dis de dimineață, a plecat de urgență la spital, pentru că avea o durere groaznică de ureche.

04 apr. 2023, 23:45
Marisa Paloma, diagnosticată cu Covid-19: „Am plecat la spital la urgențe, fiindcă mă durea îngrozitor urechea”
Marisa Paloma, diagnosticată cu Covid-19

Marisa Paloma, diagnosticată cu Covid-19. Starea de sănătate a vedetei nu este deloc bună, potrivit celor mai recente declarații pe care le-a făcut pe rețelele sociale. În urma unor dureri de urechi, a ajuns la spital, fără să știe că are COVID-19. A primit perfuzii cu paracetamol și vitamina C, însă starea ei de sănătate este precară.

Citește și: Câștigătoare Bravo ai Stil sezonul 7. Ce va face Ruxi cu premiul cel mare. Vedeta a dezvăluit totul

Marisa Paloma, diagnosticată cu Covid-19

Fanii fostei concurente de la Bravo, ai stil! au fost șocați după ce au văzut imaginea cu ea, din spital și au așteptat cu sufletul la gură informații despre starea ei. Marisa Paloma speră ca fiica ei să nu fi luat virusul și să fie bine. În aceste momente, atât ea, cât și iubitul ei, evită contactul direct cu fetița și poartă măști de protecție.

Dimineața, undeva pe la 6 a.m, am plecat la spital la urgențe, fiindcă mă durea îngrozitor urechea. Înțeleg că este una dintre manifestările covidului. Cum am ajuns la spital, m-au testat și după ce testul a ieșit pozitiv, m-au izolat și mi-au făcut o perfuzie cu paracetamol și vitamina C.

Efectul a fost că mi-a ameliorat durerea, în rest, suntem praf în continuare. Îmi curg ochii, nasul și am o stare de parcă m-a călcat cu trenul. Sperăm să fie bine Iris și să nu fi luat virusul și bunica ei, care ne ajută în această perioadă cu ea. Noi acum purtăm măști și evităm să intrăm în contact direct cu ea.”, a spus Marisa Paloma, pe Instagram.

Ce diferență de vârstă este între Marisa Paloma și partenerul ei de viață

Marisa Paloma și Liviu Stanciu împărtășesc fiecare moment pe rețelele de socializare cu marea comunitate de care se bucură, asta mai ales după ce au devenit părinți. Deși sunt destul de transparenți cu viașa lor privată, fanii nu știau că exitsă o diferență de vârstă așa mare între ei.

Pentru Marisa Paloma și Liviu Stanciu vârsta pare a fi doar un număr, care nu se opune deloc în calea fericirii lor. În timp ce frumoasa brunetă are 25 de ani, ei bine, partenerul ei de viață este cu 18 ani mai mare, astfel că are vârsta de 43 de ani.