Oana Roman, din nou GRAVIDĂ? „Îl aşteptăm şi pe cel din burtă să iasă”

Oana Roman şi Marius Elisei îşi trăiesc cu bune şi rele povestea de dragoste. De când Oana Roman a devenit mămică viaţa i s-a schimbat radical. Recent, micuţa Oanei Roman şi a lui Marius Elisei a împlinit un an. Iar cum tradiţia cere ca atunci să fie respctate cu sfinţenie câteva obiceiuri, cei doi părinţi s-au conformat şi i-au organizat o petrecere pe cinste micuţei Isabela. Cum evenimentul nu putea fi omis de presă, Oana Roman şi Marius Elisei au uimit prin declaraţiile lor.

RomaniaTV.net
24 feb. 2015, 10:13

Marius Elisei şi Oana Roman au sărbătorit recent ziua de naştere a micuţei Isabela, care a împlinit un an. Pentru că tradiţia noastră impune câteva obiceiuri la această dată, fata lui Petre Roman i-a organizat fetiţei sale o petrecere pe cinste cu toate cele necesare.

Oana Roman îl atacă dur pe Mihai Bobonete: „E o ţară cu mulţi mârlani”

Pentru că petrecerea trebuia să fie una memorabilă, Oana Roman a invitat şi câţiva foşti colegi din presă, care au dorit să afle noutăţile din viaţa lor. Fiind primul intervievat, Marius Elisei a dorit să specifice că soţia sa, Oana Roman ar fi din nou însărcinată. Imediat, însă, Oana Roman a continuat interviul şi a subliniat că totul este o glumă între cei doi, scriu cei de la WoWBiz.

„Eu sunt fericit. Şi îl aşteptăm şi pe cel din burtă să iasă. Hai, recunoaşte!”, declarase Marius Elisei.

„Suntem foarte fericiţi. Îi mulţumim lui Dumnezeu în fiecare zi pentru ce avem. Burta cui? A mea? Pai eu nu am nimic. Deci nu!”, a fost declaraţia finală a Oanei Roman.

Citeşte şi  Oana Roman se pregăteşte de mare sărbătoare. Anunţul făcut de Marius Elisei