Oana Roman se pregăteşte de mare sărbătoare. Anunţul făcut de Marius Elisei

Anul 2015 este un an al schimbărilor în bine pentru familia Roman. Cu toate că după mutarea într-o nouă locuinţă, mama Oanei Roman, Mioara Roman, a ajuns de urgenţă la spital, deoarece i-au apărut nişte iritaţii la nivelul pielii, pregătirile pentru petrecerea de un an a micuţei Isabela continuă.

RomaniaTV.net
03 feb. 2015, 10:56
Oana Roman se pregăteşte de mare sărbătoare. Anunţul făcut de Marius Elisei

Pe data de 21 februarie se va împlini un an de când micuţa Isabela le-a adus fericirea pe chip Oanei Roman şi lui Marius Elisei. Pentru că tradiţiile noastre spun clar că la împlinirea unui an a unei fetiţe se rupe turta, astfel marcându-se prima petrecere aniversară a bebeluşului, atât Marius Elisei, cât şi Oana Roman s-au apucat de realizarea unei petreceri deosebite, pliată întocmai pe obiceiurile noastre.

Tot în cadrul acestei petreceri, fetiţei i se vor tăia şi câteva suviţe de păr. În plus, micuţa va trebui să aleagă şi după o tavă câteva obiecte care o vor defini ca persoană şi care îi vor definii cariera profesională.

Oana Roman, momente cumplite. A ajuns de urgenţă la spital cu fiica sa de 11 luni FOTO

Deşi mai sunt câteva zile bune până la petrecere, Marius Elisei, tatăl Isabelei este sigur de obiectele pe care le va alege fata sa. Din premoniţiile sale, Isabela va alege mai intâi fie o carte, o revistă sau fie un ziar.

„Ştiu ce va lua Isabela de pe tăviţă. Cartea! De asta sunt sigur 100%. Dacă pe tăviţă o să fie o cărticică, o revistă, orice care are foi, ea va întinde mâna spre ea. E fascinată de cărţi şi îi sclipesc ochii de bucurie când le vede. Cel mai probabil a moştenit slăbiciunea pentru cărti din familia Oanei. Nu există să vadă o carte, o revistă sau un ziar şi să nu vrea să le atingă. Sunt sigur că va fi un copil studios, pasionat de cărţi şi literatură”, a declarat Marius Elisei pentru WoWBiz.

Întrebată şi Oana Roman despre cum va fi mult aşteptata petrecere, aceasta a declarat că: „Vom avea animatori şi tot felul de decoraţiuni, un tort spectaculos, căutăm cameraman, fotograf, iar tema va fi Clubul lui Mickey Mouse pentru că este desenul ei preferat! Ne agităm cu organizarea, avem deja emoţii şi sunt sigură că va fi pentru noi dar şi pentru ea un moment cu totul şi cu totul special!”.

Citeşte şi  ZIUA IZABELEI, sărbătorită de Oana Roman. Anunţ surpriză făcut pe Facebook