Marius Niculae s-a despărţit DIN NOU de soţia INFIDELĂ. „Acum e DEFINITIV!”

Marius Niculae, fotbalistul celor de la Dinamo, nu a reuşit să-şi repună pe roate mariajul cu Cristina, iar cei doi s-au despărţit din nou, scrie Click!. Iar de această dată ruptura pare a fi definitivă, dacă ne luăm după spusele fotbalistului.

RomaniaTV.net
21 feb. 2015, 15:19
Marius Niculae s-a despărţit DIN NOU de soţia INFIDELĂ. „Acum e DEFINITIV!”

Marius Niculae şi Cristina au divorţat la începutul lui decembrie 2014, dar, deşi părea că nimic nu îi mai leagă, au decis, după un timp, să îşi mai acorde o ultimă şansă, de dragul fetiţei lor, în vârstă de aproape 4 ani. Au petrecut sărbătorile împreună, anul părea că a început bine pentru ei, dar spre sfârşitul lunii ianuarie au apărut din nou neînţelegeri şi, inevitabil, cei doi au ajuns din nou la despărţire. De data asta, definitiv, spune căpitanul lui Dinamo, care o are pe fetiţa sa, Raisa Maria, în custodie, conform actului de divorţ încheiat la notar.

Discuţiile dintre cei doi au reapărut după ce Marius Niculae a plecat în cantonament cu Dinamo, la scurt timp după sărbători, ceea ce poate duce cu gîndul la o nouă infidelitate a Cristinei, care a fost, de altfel, şi motivul divorţului. După o serie de discuţii, cei doi au ajuns la concluzia că nu mai au un viitor împreună. „Este adevărat că ne-am despărţit defitinitiv. Ne-am dat seama că nu mai mergea nimic şi nu avea rost să ne chinuim reciproc. Acum fiecare îşi vede de viaţa lui”, a declarat Marius Nicula pentru click.ro.

Citeşte şi Gest INCREDIBIL făcut de Marius Niculae la adrea SOŢIEI INFIDELE

Dacă lui Marius Niculae creşterea micuţei Raisa Maria îi ocupă tot timpul, Cristina şi-a găsit rapid refugiu în braţele altui bărbat, mai exact ale lui Cosmin, cel cu care Marius a prins-o că îl înşela.