Martorul care l-a văzut pe Dincă în timp ce îşi căuta victime. Interviu incendiar VIDEO

Gheorghe Dincă îşi racola victimele din piaţă şi din târgurile de vechituri, susţine un vânzător de la Caracal, care-l descrie ca fiind un bărbat mare, fioros şi extrem de puternic.

01 sept. 2019, 18:32
Martorul care l-a văzut pe Dincă în timp ce îşi căuta victime. Interviu incendiar VIDEO

Într-un interviu acordat România TV, bărbatul spune că la văzut pe Gheorghe Dincă în piaţa din Caracal, că nu-l interesa marfa sau posibilii clienţi, ci privea în toate părţile să-şi racoleze victimele.

Cu două săptămâni înainte de a se întâmpla tragedia cu fetele, Dincă a fost în târg. Era în pulovăraşul ăla galben, stătea jos şi l-am văzut. O fire fioroasă. Atunci l-am sunat copilul cel mare şi zic: la Dănciuleşti, în Gorj, era unul, al lui Cătuciu, dar ăsta mi se pare o fire prea fioroasă. Păi ăla a murit de 10 ani şi atunci m-am uitat la el, deci şi după aia când s-a întâmplat tragedia mi-am dat cu seama că el a fost aici„, a declarat vânzătorul, pentru România TV.

Citeşte şi Interviu în exclusivitate cu Bebe Strungaru. Bărbatul dă cărţile pe faţă în cazul răpirii Alexandrei şi Luizei VIDEO

Nu l-am văzut vorbind cu nimeni. Eu l-am văzut doar că stătea pe scaun jos şi privea către mine. Se uita la mine. Atât. Nu mi-am dat seama că o să fie un criminal, că dacă era mă uitam la el mai atent să văd ce vinde ce…„, a mai spus martorul.

„Părerea mea e că ăsta nu a venit să vândă fier vechi. Că se vedea cum privea. Că nu admira marfa lui să o vadă să o vândă, el se uita prin alte părţi, avea privirile în altă parte. Atunci când l-am văzut avea privirea către mine (…) Am înţeles că făcea Osica, toate târgurile care erau în Olt”, a adăugat vânzătorul

Acesta este convins că Gheorghe Dincă are pe conştiinţă zeci de femei. „Ăsta e un om care n-are ce căuta pe pământ. După părera mea ăsta a omorât zeci de femei, nu două-trei. Ăsta era în stare s-o omoare şi pe mă-sa şi pe tac-su. Părerea mea este că el nu venea să facă târgurile să vândă un fier. Ăsta venea să racoleze ceva tineret„, a mai spus vânzătorul, pentru România TV.